1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді пройшов "сердечний" велозаїзд / ФОТО

170
Спорт Новини Ужгорода

В обласному центрі Закарпаття провели благодійний велозаїзд. Це вже десята акція всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця".

Під час заїзду організатори мали на меті зібрати кошти для покупки медичного обладнання для реанімаційні відділення дитячих лікарень по всій країні.

Із 1 до 30 квітня акція проходитиме в усіх обласних центрах України під гаслом #Врятуйжиттядитини. В Ужгороді вона стартувала велопробігом навколо двох мостів.

Не зважаючи на холодну погоду та мокрий сніг близько двадцяти ужгородців зібрались на набережній Незалежності для участі в заїзді. Всі учасники повинні були мати на собі одяг з елементами жовтого кольору.

«Ми просто вирішили взяти участь у заїзді, таким чином гарно провести суботній день», - розповіли наймолодші учасники акції.

Більш дорослі ж чітко розуміли задля чого вони це роблять.

«Я розумію, що таким чином можу привернути увагу до проблем, які є не настільки очевидними, як війна, наприклад. Але у кожного з нас є або будуть дітки і хотілося б, щоб у випадку чого, я не боялась повести їх до лікарні і знала, що їм там допоможуть», - розповіла учасниця заїзду.

Читайте також: