1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Футбольна збірна України розписала нічию у товариському матчі з Латвією

287
Спорт Україна

У Львові відбувся товариський матч між збірними України та Латвії, в якому команди так і не визначили переможця.

Розпочався матч із рівної боротьби в центрі поля, але вже ближче до середини тайму збірна України все частіше всіма силами ішла вперед, не залишаючи шансів супернику. Варто відзначити довгі передачі на фланг, які сьогодні вдавались як ніколи добре, дальні удари у виконанні українців також змушували латвійців понервувати. Особливо активними в першій половині зустрічі були Ярмоленко та Кравець, активно підключався Тимощук та Федецький.

На 35 хвилині зустрічі, після серії атак українців, Ярмоленко чітко направив переданий Гусєвим м’яч у ворота. Забитий м’яч підштовхнув збірну України ще більшими силами йти вперед. Латвійці ж, окрім грубої гри та порушень правил, особливо нічим на відзначились.

У другому таймі збірна Латвії і зовсім "сіла" у захист. Євген Коноплянка, який вийшов на поле замість Олега Гусєва, дуже вдало ввійшов у гру і раз за разом брав ініціативу на себе. Варто згадати яскравий момент Безуса на 69 хвилині. Роман, стоячи спиною до воріт, пробив, але м’яч плавно опустився на сітку воріт трохи далі за поперечиною. Не менш хорошим і претензійним був удар Тимощука на 63-й хвилині, коли той пробивав у кут воріт.

Варто відзначити захисників збірної Латвії, котрі дуже чітко опікали українських форвардів. До слова, центральний захисник латвійців Віталійс Ягодінскіс є гравцем київського «Динамо», проте на правах оренди захищає кольори ужгородської «Говерли».

Здавалося б, що доля матчу вже вирішена, проте на останніх хвилинах Віталій Максименко зрівняв рахунок. Після розіграшу кутового захисники нашої збірної проґавили Віталія і дозволили йому пробити. Як наслідок – нічия 1:1.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber