1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Футболіст луганської «Зорі» Павло Худзік загинув після ДТП

173
Спорт Україна

29-річний футболіст потрапив в аварію на трасі Київ - Черкаси. Його без свідомості доставили в лікарню з черепно-мозковою травмою, а ввечері 8 березня хавбека не стало.

Увечері 8 березня 29-річний футболіст луганської "Зорі" Павло Худзік помер у лікарні міста Золотоноша, куди був доставлений після серйозного ДТП, що сталася 6-го числа на 140-му кілометрі траси Київ - Черкаси,повідомляє Дзеркало тижня.

Очевидці аварії повідомляють, що позашляховик Nissan X Trail виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з VW Polo, за кермом якого перебував Худзік. Футболіст якраз їхав у Київ після гри дублюючих складів "Зорі" та "Іллічівця". В результаті зіткнення водій японського авто помер на місці. Решта чотири пасажири не постраждали, а Худзік був доставлений в лікарню Золотоноші.

Медики відчайдушно боролися за життя футболіста, розглядалося питання про переведення Худзіка в Київ, однак після консультацій лікарі вирішили, що транспортувати потерпілого в стані коми не можна. В результаті, було прийнято рішення чекати, проте незабаром Худзік помер.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber