1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юні закарпатські шахісти позмагалися в місті над Латорицею

265
Спорт Новини Мукачева

У Мукачеві пройшов перший у цьому році чемпіонат області з шахів серед дітей віком до 8 та до 10 років. У змаганнях взяли участь 47 юних шахістів з усього Закарпаття.

Регламент турніру – 7 турів. Кожному учаснику на роздуми давалося по 15 хвилин на партію плюс 10 секунд за кожний зроблений хід.

"П’ятигодинне протистояння потребувало від дітей неабияких зусиль. Для декого це було перше справжнє випробування, а хтось уже мав певний досвід подібних змагань. Приємно порадувала велика кількість учасників турніру, це ознака популярності та хороших резервів розвитку цього виду спорту в нашому краї", - розповів тренер з шахів Володимир Кобаль

Виноградівський район на турнірі представляли вихованці шахово-шашкового клубу «Севлюш». Кращий результат серед виноградівців показали Андрій Маркулинець , який став срібним призером серед хлопців до 8 років, та Лаура Гресь - вона здобула «срібло» серед дівчат до 10 років.

Призери нагороджені грамотами та медалями. Всі витрати на поїздку взяв на себе директор ТОВ «Експерт», керівник шахово-шашкового клубу «Севлюш» Євгеній Ярина. По поверненню для дітей був організований святковий стіл.

     

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber