1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Росія веде проти України справжню війну - легіонер "Динамо"

165
Спорт Україна

Гравець київського "Динамо" Юнес Беланда спробував самостійно розібратися в суті конфлікту Росії та України і у підсумку зробив власний висновок: Росія веде проти України справжню війну.

Про це повідомляє xsport.ua.

“На жаль, бойові дії на сході України поки не закінчилися. Найгірше усвідомлювати, що Росія веде проти України справжню війну. Мені радили покинути „Динамо“ через це, але я не можу так підло вчинити по відношенню до президента клубу. Він створив нам нам безпечні умови і виплачує зарплату, незважаючи на важку економічну ситуацію в Україні. Знаю, що кілька футболістів „Шахтаря“ спробували втекти з клубу, але FIFA наклала заборону на їх можливі трансфери”, — розповів марокканський футболіст в інтерв’ю Midi Libre.

“Мені дуже подобається історія, тому я самостійно з’ясував причини військової агресії Росії. Україна відносно недавно стала незалежною країною, що ніколи не подобалося її північному сусідові. Росія намагається чинити економічний і військовий тиск на Україну, саме так я можу пояснити окупацію Криму і війну на Донбасі. Росіяни не хочуть, щоб українці приєдналися до ЄС”, — зазначив Ю. Беланда.

Також 24-річний уродженець Франції, який виступає за збірну Марокко, висловив своє ставлення щодо недавньої терористичної акції проти Charlie Hebdo в Парижі:

“Я засуджую будь-які форми насильства, не кажучи вже про вбивство. Не розумію, як карикатури можуть викликати таку ненависть. Думаю, що ми повинні поважати не тільки себе, але і свого ближнього. Я стурбований через стигматизацію мусульман. Сподіваюся, це не зайде надто далеко”.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber