1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Іршавчани взяли участь у Чемпіонаті України з шашок-100 / ФОТО

139
Спорт Новини Іршави

Нещодавно в Херсоні відбувся Чемпіонат України з шашок-100 у вікових групах до 10, 16, 23 роки.

Закарпатську область представляли вихованці шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського районного Будинку дитячої творчості.

Першою програмою, яка тривала аж 6 днів, була класична. За словами тренера Анатолія Вайди суперники у іршавських спортсменів були серйозні, на їх рахунку багато перемог різноманітних змагань найвищого рівня. Деякі двобої амбітних супротивників тривали по чотири з половиною години.

- Стабільно, але без блиску виступив чемпіон області Микола Нікітін. У всіх трьох програмах він виборов 12 місця. В класичній програмі Богдан Роман і Богдан Юрченко посіли восьмі місця, кожний у своїй віковій групі. Швидку програму Богдан Юрченко закінчив 6-м. Прогрес! З нетерпінням і хвилюванням я чекав результату блискавичної програми, в якій сподівались на ще кращий результат, адже для Богдана така гра найбільш підходяща. Сьомий тур – він третій. Вигравши в явного лідера, представника Дніпропетровської області Кирила Братуся, Богдан піднявся на другу сходинку. Перемога забрала багато сил і енергії, – розповів Голосу Карпат кандидат у майстри спорту України, тренер першої категорії, Анатолій Вайда.

Найвідповідальніший 9 тур приніс іршавчанам поразку. По очкам Богдана наздогнали ще четверо конкурентів. Додатковий показник відвів Богдану Юрченку четверте місце.

Читайте також: