1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатці посіли друге місце на Кубку України з лижного туризму

210
Спорт Закарпаття

Основними суперниками нашої команди, з якими і точилася основна боротьба, були команди Волинської на Рівненської областей.

Дві команди Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді представляли Закарпатську область на Кубку України з лижного туризму. Кубок проводився в селищі Славське Львівської області. І хоча на більшості території Львівщини сніговий покрив вже зійшов, на схилах поблизу гірськолижного курорту залишилося достатньо снігу для якісного проведення кубку.

Змагання проводилися в двох вікових групах – дорослій та юніорській. Учасникам було запропоновано проходження трьох спортивних дистанцій ІV класу складності – «Особисто-командна смуга перешкод», «Лижний маршрут», та «Командна смуга перешкод».  На всіх дистанціях учасники команд Закарпатської області показали хороші результати.

В загальнокомандному заліку за підсумками проходження всіх дистанцій доросла команда Закарпатського центру туризму посіла друге загальнокомандне місце, поступившись команді Волинської області, яка і повезла омріяний Кубок України додому. У юніорів склалася така ж ситуація: першу сходику п’єдесталу і Кубок України виборола так само команда Волинської області, наша ж команда зайняла друге місце, достойно презентувавши Закарпатської області на Всеукраїнському форумі з лижного туризму,повідомляє Закарпатський центр туризму.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber