1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Україна здобула золото на ЧЄ з біатлону

260
Спорт Україна

Збірна України здобула перше золото на чемпіонаті Європи, котрий проходить в естонському місті Отепяя.

У спринті серед юніорок чудовий результат показала Анастасія Меркушина. Ідеально впоравшись зі стрільбою, Настя показала чудову швидкість протягом всієї дистанції. На останньому колі Меркушина відіграла шість секунд у володарки срібла в індивідуальній гонці Дуні Здуц і випередила австрійську біатлоністку на п'ять секунд.

У підсумку Меркушина показала третій результат ходом по дистанції, а лідером у цьому компоненті виявилася Уляна Кайшева, але два промахи не дозволили росіянці піднятися вище третього місця.

Відмінна гонка вдалася і Юлії Журавок. На останній стрільбі Юля допустила один промах, що завадило їй зійти на п’єдестал. Однак, зайнявши шосте місце і маючи менше 40 секунд відставання від лідера, Журавок має прекрасні шанси поборотися за медалі у гонці переслідування.

Ще один результат в десятці найсильніших вдався Марії Кручовій, для якої це найвищий результат у офіційних змаганнях на міжнародному рівні. Четверта наша учасниця, Анастасія Ничипоренко, з трьома помилками на стрільбі стала двадцять шостою.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber