1. Головна
  2. >
  3. Спорт

2 жовтня у Раві-Руській «Говерла» зустрінеться із «Карпатами»

76
Спорт Новини Ужгорода

У рамках одинадцятого туру групового етапу юніорської першості України сезону 2013/2014 «Карпати» U-19 завтра, 2 жовтня, зіграють з однолітками ужгородської «Говерли»,...

2 жовтня у Раві-Руській «Говерла» зустрінеться із «Карпатами»
У рамках одинадцятого туру групового етапу юніорської першості України сезону 2013/2014 «Карпати» U-19 завтра, 2 жовтня, зіграють з однолітками ужгородської «Говерли», – пише ЗІК.

Завтрашній поєдинок для «Карпат» матиме надзвичайно велике значення. Адже до закінчення групового етапу юніорської першості України командам нашої групи залишилося зіграти по чотири матчі.

Завтрашня зустріч «левів» з «ведмедями» у прикордонній Раві-Руській буде фактично битвою за шість очок. Адже «Говерла» є однією з тих трьох команд, що випереджають «Карпати» на три очки.

Наразі в активі ужгородців 16 очок – п’ять перемог, одна нічия і чотири поразки при різниці забитих і пропущених м’ячів 14–13. Від луцької «Волині» та київського «Динамо» підопічні Валентина Слюсаря займають нижчу, п’яту сходинку турнірної таблиці лише через гіршу різницю м’ячів.

Безумовно, додасть додаткової інтриги матчу і географічний статус гри – західноукраїнське дербі.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber