1. Головна
  2. >
  3. Спорт

18 жовтня "Говерла" зіграє з "Волинню"

125
Спорт Новини Ужгорода

Після двотижневої перерви сьогодні, 18 жовтня, поновлюються матчі ХХІІІ чемпіонату України з футболу серед клубів Прем’єр-ліги.

8 жовтня "Говерла" зіграє з "Волинню"
Спорт: 1Після двотижневої перерви сьогодні, 18 жовтня, поновлюються матчі ХХІІІ чемпіонату України з футболу серед клубів Прем’єр-ліги.

Відновлюються внутрішні змагання з’ясуванням стосунків двох представників західноукраїнського футболу, інформує fpl.ua.

«Волинь» − «Говерла»

17:00. Луцьк, стадіон «Авангард»

Арбітр − Віктор Швецов (Одеса)

Телетрансляція: «2+2»

Обидві команди провели міжнародні спаринги під час паузи для ігор збірних. З прицілом на наступний поєдинок було досягнуто успіху. Так «Волинь» двічі зустрілась з постійним партнером на товариській основі − брестським «Динамо».

Результати − 0:0 та 3:1. А от «Говерла» вирішила все на свою користь в Угорщині, де перемогла «Дебрецен» 1:0. В’ячеслав Грозний детально вивчив суперника, про що розповів після повернення додому. Наставник відзначив агресивність лучан, швидких флангових гравців, а також сильну гру на другому поверсі. Для себе ж він поставив головне завдання: знайти потрібний баланс між захистом та нападом, а також підвищити реалізацію моментів. Втім, ужгородці досі ще не перемагали у даному західному дербі, а у гостях навіть не досягали нічиїх. Потрібно звернути увагу, що за останні роки у «Говерли» зараз рекордна «суха» серія, якій не вистачає до гросмейстерських 300 хвилин лише 18. Лучани вдома не програють вже тричі.

Наостанок варто констатувати, що між собою зійдуться не лише географічні, але й турнірні сусіди. Проти колишньої команди за гостей зіграють Леандро, Душан Савіч та Володимир Лисенко.

Статистика матчів між суперниками:

Всього − шість: +3 =3 -0; у голах − 12:6

На своєму полі − три: +3 =0 -0; у голах − 8:2

Останні три сезони у Прем’єр-лізі: 2010/2011 − не зустрічались; 2011/2012 − не зустрічались; 2012/2013 − 2:1 (вдома) та 1:1 (у гостях)

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber