1. Головна
  2. >
  3. Спорт

17 серпня "Говерла" зустрінеться з одним із лідерів чемпіонату - харківським "Металістом"

253
Спорт Новини Ужгорода

Матчем закриттям першого ігрового дня шостого туру, буде принципове протистояння «Говерли» з «Металістом». Ужгородці після подарунку долі залишившись в еліті...

7 серпня "Говерла" зустрінеться з одним із лідерів чемпіонату - харківським  "Металістом"
Спорт: 1Матчем закриттям першого ігрового дня шостого туру, буде принципове протистояння «Говерли» з «Металістом». Ужгородці після подарунку долі залишившись в еліті зробить все для того, аби більше не вскочити в ту ігрову халепу в, якій перебувала команда в минулому сезоні. Всі знають, у якому становищі зараз «Металіст» зі всіма тими судами та апеляціями, але команда продовжує грати і показувати дуже цікавий футбол.

17 липня 2013 року. 6-й тур. 21:30
Стадіон: «Авангард»
Суддя: Юрій Вакс (Сімферополь)
Трансляція: ТРК «Футбол»


«Говерла»

«Говерла» досить цікаво розпочала сезон. Ужгородці проаналізували минулорічний виступ, і перебудували манеру гри. В стартових п’яти матчах, підопічні В’ячеслава Грозного набрали чотири пункти і засіли на одинадцятому місці. Проте це не такий вже й поганий результат, якщо звернути увагу що «Говерла» вже зіграла свої матчі з «Динамо», «Шахтарем» і «Дніпром». На разі останній представник топ четвірки, а далі календар вже полегше.

«Металіст»

Не хотілось би повертатись до теми з Лозаннським судом і всіма тими справами, що відбуваються зараз в клубі, а краще розглянути гру харків’ян на внутрішній арені. «Металіст» вже стає повноправним володарем другого місця і на таку справу дедалі стає звично дивитись. По грі харків’яни заслуговують на високі місця, команда показує динамічний і атакуючий футбол. Одного разу клуб з першої столиці вже перечепився через «Зорю», зігравши в луганську 2:2. Інші, чотири матчі — Девіч і компанія виграла притому на класі, а у випадку з останнім туром, то навіть в меншості срібні медалісти тішились над «Волинню».

Не зможе допомогти в найближчі два тури команді — Едмар. В тому таки останньому турі, бразилець з українським паспортом отримав червону картку, ФФУ вирішили накласти на півзахисника штраф у вигляді дискваліфікації в два матчі.

Травмовані: Клейтон, Торрес («Металіст»)
Дискваліфіковані: Едмар («Металіст»)

Історія зустрічей:

22 матчі: (1 перемога «Говерли», 4 нічиї, 17 перемог «Металіста»)
Різниця: 15:41

Форма команд:

«Говерла»

«Шахтар» — «Говерла» 2:0
«Говерла» — «Динамо» 1:2
«Таврія» — «Говерла» 1:3
«Металург» З. — «Говерла» 1:1
«Дніпро» — «Говерла» 1:0

«Металіст»

«Металіст» — "Іллічівець" 2:0
ПАОК — «Металіст» 0:2
«Зоря» — «Металіст» 2:2
«Металіст» — ПАОК 1:1
«Металіст» — «Волинь» 4:0

Прогнози Parimatch
6.75 — 4 — 1.47

Наш прогноз 1:3

Олександр Шульський, Sportanalytic.com

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber