1. Головна
  2. >
  3. Спорт

1:3! Говерла впевнено перемогла Таврію

109
Спорт Новини Мукачева

Уже на 2 хвилині матчу після боротьби в центрі поля Дмитро Трухін опинився з м'ячем перед воротами кримчан в оточенні 4 гравців, і обігравши одного з них встиг...

:3! Говерла впевнено перемогла Таврію
Уже на 2 хвилині матчу після боротьби в центрі поля Дмитро Трухін опинився з м'ячем перед воротами кримчан в оточенні 4 гравців, і обігравши одного з них встиг пробити з лінії штрафної допоки решта захисників спробували завадити гравцеві Говерли.



Постріл у правий від воротаря кут видався дуже точним, і так закарпатці повели у рахунку.

Та вже на 13 хвилині Фещук зрівняв рахунок після вдалої комбінації на лівому фланзі Говерли. У цьому епізоді явно прогавили момент у штрафній — ні Райчевіч, ні Люлька не встигли заблокувати хай і не сильний, але точний удар кримчанина.

Говерла явно переважала Таврію, хоч і грала на виїзді, але дотиснути кримчан наші хлопці змогли тільки у другому таймі, фактично під кінець зустрічі. На 79 хвилині після стрімкої комбінації на правому фланзі Таврії Ле Таллек прорвався по флангу до лінії воріт, прострілив у центр і Дмитро Трухін оформив дубль.

Ще за 5 хвилин після кутового один з гравців Говерли навісив другою хвилею і Балафас головою пробив повз воротаря Таврії.

Так Говерла заслужено після двох хороших матчів проти Шахтаря та Динамо здобуває нарешті у 3 турі свої перші очки.



Мукачево.net

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber