1. Головна
  2. >
  3. Спорт

12-13 квітня на Закарпатті пройде другий етап гонки «Бескиди-2013»

134
Спорт Великий Березний

<p>12-13 квітня 2013 року на Закарпатті, на перевалі біля села Ужок пройде другий етап гірського Чемпіонату України — гонка «Бескиди-2013».</p>

2-13 квітня на Закарпатті пройде другий етап гонки «Бескиди-2013»

Спорт: 112-13 квітня 2013 року на Закарпатті, на перевалі біля села Ужок пройде другий етап гірського Чемпіонату України — гонка «Бескиди-2013».

Гірська гонка «Бескид» дебютувала в 2010 році і являє собою асфальтовий серпантин довжиною в 4 км, який налічує 12 правих і 10 лівих поворотів, а перепад висот становить 211м. Ця дорога в повсякденному житті має досить високий державний статус, тому її покриття не викликає нарікань з боку спортсменів. Головною особливістю з точки зору безпеки цієї траси є те, що протягом всієї дистанції немає під'їзних доріг, що безумовно підвищує безпеку самого змагання в рази!

Отримавши хороший досвід проведення минулої зимової етапі (Зимові вершини 08-10.02.13р.) Вперше паралельно з етапом Чемпіонату України змагання для спортсменів-аматорів, стало новиною для спортсменів, і любителів гірських автогонок, на даному етапі у любителів також буде можливість позмагатись нарівні з титулованими спортсменами на видовищному Ужоцькому перевалі.

Змагання проходитимуть під патронатом Закарпатської Обласної Державної Адміністрації, та за підтримки Великоберезнянського районної ради.Організатори змагань: Закарпатський Обласний Автомобільний і Галицький автомобільний клуб.У змаганнях візьмуть участь близько 30 екіпажів з усіх областей України.


gac.org.ua

Турінфоцентр Закарпаття

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber