1. Головна
  2. >
  3. Спорт

12 травня у "Говерли" немає права на помилку в матчі з "Кривбасом"

207
Спорт Новини Ужгорода

<p>12 травня. Кривий Ріг. Стадіон «Металург». 15.30</p><p></p>

2 травня у "Говерли" немає права на помилку в матчі з "Кривбасом"

12 травня. Кривий Ріг. Стадіон «Металург». 15.30

Спорт: 1


 

Суддя: Анатолій Абдула (Харків)

Дискваліфіковані: Едігарян («Говерла»)
Кращі гравці за версією Чемпіонат.com: Самодін, Антонов, Штанько, Бартуловіч, Лобжанідзе — Едігарян, Одонкор, Ле Таллек, Райчевіч, Мелікян

Ставки букмекерів: 3.40 — 3.30 — 1.90

Матч першого кругу: «Говерла» — «Кривбас» — 1:1


Приїхавши в Кривий Ріг на матч з «Кривбасом», «Говерла» зарядилася додатковою мотивацією на гру з криворіжцями, дізнавшись результат матчу луцької «Волині».

Повернення Віталія Кварцяного до Луцька команду поки не реанімувало і після домашньої поразки «Арсеналу» «Волинь» опустилася в таблиці на 14 місце, і тепер «Говерла» має всі шанси скоротити відрив від лучан до одного очка.

Для цього, правда, команді Олександра Севідова кров з носу треба виграти у «Кривбаса», який особливої турнірної мотивації в останніх турах вже не має. «По-перше, добре, що ми змогли зав'язати боротьбу, після чого з'явилася можливість виконати головне завдання. По-друге, будь-які перемоги нічого не коштуватимуть у разі, якщо ми не зможемо вдало провести три заключні поєдинки. Отже, немає сенсу озиратися назад. Від цього вже нічого не зміниться », — зазначив перед грою захисник «Говерли» Кирило Петров, який у грі першого кола захищав кольори «Кривбасу».

Втім, сам Петров стверджує, що матч проти колишньої команди для нього не буде принциповим, хоча у криворізькій команді залишилося багато футболістів, з якими захисник підтримує зв'язок.

«Я не міг розраховувати на місце в основному складі „Кривбасу“, оскільки таке бачення було у головного тренера Олега Тарана. Отже, знав, що не буду грати, а це в мої плани не входило. Тому шукав варіанти подальшого працевлаштування. І першим з них стало запрошення з „Говерли“. Так все і сталося », — згадав переїзд в Ужгород Петров.

З лазарету ужгородців перед грою з «Кривбасом» «виписався» воротар Олександр Надь, але в грі з «Карпатами» травмувався Мірко Райчевіч. Раніше, нагадаємо, Олександр Севідов змушений був обходитися також без травмованих Одонкора, Ситника і Печенкина.

У «Кривбаса» весняний запал потихеньку стих і в трьох останніх турах криворіжці програли і двічі зіграли внічию, востаннє обігравши «Таврію» 13 квітня. За словами Олега Тарана, до решти матчів команда готується «весело»: «У мене деякі люди навіть по вісім місяців не отримують зарплату, — поскаржився тренер. — Це ті, які прийшли з „Арсеналу“. У процентному співвідношенні, у» Кривбаса " залишився 1% на порятунок від зникнення. Фінанси дуже плачевні. Світло на базі, я думаю, наступного тижня відключать. Харчування теж вже не буде. Вода? Ну, холодна є ще ".

Мотивація у «Кривбаса» майже вичерпалася, але якщо господарі поступляться «Говерлі», для них це буде перша поразка в історії протистояння цих команд у Кривому Розі.

championat.com

«Говерла» зазнала нищівної поразки від «Кривбасу» 3:0

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber