1. Головна
  2. >
  3. Спорт

1:1 - Алжир вибиває Росію із ЧС-2014 /ВІДЕО/

76
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Збірна Алжиру у напруженому матчі із національною командою Росії врятувала нічию, що дозволило африканцям разом із Бельгією вийти у плей-офф чемпіонату світу.

:1 - Алжир вибиває Росію із ЧС-2014 /ВІДЕО/
Спорт: 1Збірна Алжиру у напруженому матчі із національною командою Росії врятувала нічию, що дозволило африканцям разом із Бельгією вийти у плей-офф чемпіонату світу.

З перших хвилин поєдинку команди намагалися забити швидкий гол, що і вдалося зробити росіянам. Вже у дебюті матчу Кокорін переграв М'Болі й підняв на ноги мільйони росіян, пише Футбол 24.

Алжирці довго не могли оговтатися після цього нокдауну, але згодом почали налагоджувати свою гру й будувати власні атаки. Африканська команда небезпечно діяла на флангах й багато подавала у штрафну суперника, але пробити Акінфєєва ніяк не вдавалося.

У другому таймі збірна Росії запам'яталася супермоментом Семедова, який ледь не подвоїв перевагу своєї команди. Попереду ж на підопічних Фабіо Капелло чекало лише розчарування.

Спорт: 2На 60 хвилині чергова подача у штрафний росіян принесла результат. Слімані високо вистрибнув й переправив кулю у сітку. Алжир зрівняв рахунок й прогнозовано віддав ініціативу, намагаючись небезпечно грати на контратаках. Незважаючи на перебіг подій та очікувань, глядачі так і не побачили у виконанні росіян небезпечних та гострих супермоментів. Команда Капелло за інерцією намагалася щось придумати та врятувати хід протистояння, але ще хоча б раз вразити ворота алжирців не судилося.

Останні хвилин поєдинку були дуже напружені, проте все так і завершилося логічною нічиєю 1:1, на яку заслужили обидві команди. Відтак далі йде Алжир, а Росія може вже зранку вирушати додому, адже у Бразилії їм робити нічого.



Склади команд:

Алжир: М" Болі, Белькалем, Халліш (капітан), Месба, Фегулі, Браїмі, Меджані, Слімані, Бенталеб, Джабу, Манді.

Росія: Акінфєєв, Козлов, Ігнашевіч, Глушаков, Кокорін, Кержаков, Березуцький (капітан), Шатов, Самедов, Файзулін, Комбаров.

Алжир — Росія — 1:1

Гол: 1:1 — Слімані (60) 0:1 — Кокорін (6)

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber