1. Головна
  2. >
  3. Суспільство

Що буде, якщо видалити "Резерв+": важливе роз'яснення від ТЦК

617

Після реєстрації та оновлення даних у новому застосунку для військовозобов'язаних "Резерв+" не варто видаляти його з телефону. Всі внесені дані все одно залишаться у реєстрі.

Що буде, якщо видалити "Резерв+": важливе роз'яснення від ТЦК
"Якщо ви видалили після реєстрації застосунок, то ви просто видалили застосунок із телефону, і це не правильно", - сказала речниця Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Альона Кузіна в інтерв'ю "11 каналу".

За її словами, після реєстрації та оновлення даних через "Резерв+" військовозобов'язаного все одно викличуть до ТЦК. Це зроблять за допомогою повістки або в інший спосіб.

Кузіна додала, що перші дні переходу від паперової системи до цифрової можуть бути проблемними, оскільки застосунок встановила велика кількість людей. Речниця Дніпропетровського обласного ТЦК запевнила, що фахівці ліквідують всі проблеми.

Читайте також: Від 30 днів до бойової готовності: як захисники України стають майстрами війни 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на«Голос Карпат» у Telegram, або Viber і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber