1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові завершився нічний турнір з футзалу (ФОТО)

01.12.2019 11:21 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Голос Карпат уже повідомляв, що молодіжний осередок КМКС організував нічний турнір з міні-футболу в залі, який проводився вчетверте.

Зал для змагань люб’язно надав спортивно-оздоровчий центр Закарпатського угорського інституту (директор Арпад Візауер).

Сьогодні у поєдинках взяли участь 16 команд, а ще три були в запасі. Сліпий жереб поділив спортсменів на чотири підгрупи, з яких у подальший етап виходили перші дві з кожної. Далі грали на виліт. Матчі тривали цілу ніч упродовж 12 годин – з 21.00 вечора до 9.00 ранку.

На цей раз не зберегли своє минулорічне чемпіонське звання юнаки Шаланок, не пробились разом з ними навіть у півфінал і попередні переможці двох перших турнірів – футболіста Вилка, хоч обидві команди продемонстрували швидку й комбінаційно-технічну гру.

Фортуна була на боці представників берегівської Дийди, які у фіналі в “суху” переграли суперника з Великої Бийгані – 4:0. Рахунок голам відкрив Патрік Мочан, а після технічно розіграної двоходівки результат подвоїв Шандор Мішак. Після штрафного удару першим встиг на добивання Чаба Боро, а переможну крапку в матчі поставив Крістіан Кіш – 4:0.

За “бронзу” змагались В.Береги й місцевий Берегвідийк. Сильнішими виявились господарі, серед яких виділявся Ференц Борто – він розписав у цій зустрічі хет-трик. Забігаючи наперед, скажемо, що нападник Берегвідийка став і кращим бомбардиром турніру – на його рахунку 19 забитих м’ячів. А зустріч за третє місце завершилась з рахунком 5:2 на користь міських футболістів.

Кращим гравцем турніру визнали Пийтера Буду з В.Бийгані, найнадійнішим стражем воріт став Янош Ціп з Дийди.

Відмінно відсудили 12-годинний нічний турнір арбітри Віктор Фединишинець та Даніел Чуха.

“Подібні змагання надзвичайно важливі,- каже Голосу Карпат капітан команди ТВ 21 з Ужгорода Гейза Ковач.- Вони дозволяють не лише бути завжди у формі, а й згуртовують спортсменів-аматорів, привчають до дисциплінованості й просто дають можливість відключитися від сірих буднів і трохи розважитись.”

Як повідомив нам заступник голови молодіжного осередку КМКС Золтан Горват, такі своєрідні турніри, що не мають аналогів, планують проводити і в майбутньому, по ходу вдосконалюючи їх. До слова, такою ж популярністю, як цей нічний, користуються змагання рибаків, які теж організовує “молодіжка” КМКС.

Нагадаємо, чергова втеча від прикордонників: на Рахівщині знайшли сховок із сигаретами.

Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)