1. Новини Закарпаття
  2. >

Збірна України завершила відбір на Євро-2020 нічиєю в Сербії

17.11.2019 19:18 Спорт

Команда Шевченка на останніх хвилинах вирвала нічию у матчі із сербами.

Команда Шевченка на останніх хвилинах вирвала нічию у матчі із сербами.

Збірна України зіграла внічию із Сербією 2:2 у виїзному матчі останнього туру кваліфікації на чемпіонат Європи 2020 року, повідомив Кореспондент.

Збірна Сербії, яка зберігала шанс на друге місце і вихід на Євро-2020, активно почала матч і вже на 9-й хвилині заробила пенальті - після удару Тадича м'яч потрапив у руку Матвієнка. Сам же Тадич пенальті і реалізував. Фактично відразу Тадич міг робити дубль, але не влучив у дальній кут після того, як до нього відлетів м'яч після удару Мітровича. Після цього Україна вирівняла гру і все частіше почала доходити до чужих воріт.

Могли наші футболісти зрівнювати рахунок на 23-й хвилині, коли Яремчук не реалізував вихід один на один, а Ярмоленко на добиванні влучив у штангу, але на 33-й хвилині Яремчук головою замкнув подачу Циганкова, зрівнявши рахунок. 

На старті другої половини зустрічі Сербія знову активно заграла і знову повела в рахунку. На 56-й хвилині Караваєв програв позиційно у своєму штрафному, й Александар Мітрович із близької відстані переграв Андрія П'ятова. Гра вирівнялася, і до останніх хвилин шансів в України забити не було, тоді як у Сербії Радоєвич не реалізував вихід один на один, дозволивши Матвієнку себе наздогнати. Але вже в компенсований час Україна зрівняла рахунок після точного удару Артема Бесєдіна, який підхопив м'яч після прострілу Ярмоленка і за допомогою рикошету відправив м'яч у кут. 

Україна із 20 очками завершила відбір на першому місці в турнірній таблиці групи B і зіграє на Євро-2020, а Сербія посіла третє місце в групі і на чемпіонат Європи спробує потрапити через плей-офф.

Читайте на ГК:Гороскоп на 6-7 квітня для всіх знаків Зодіаку
Читайте на ГК:Не з'явився в ТЦК — розкривай гаманець: за неявку по повістці доведеться віддати сотні тисяч гривень
Читайте на ГК:Астрологи розповіли, що деякі знаки Зодіаку вважають марною тратою часу