1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві провели Всеукраїнські легкоатлетичні змагання "Чотири оберти Сюча" (ФОТО)

10.11.2019 18:36 Спорт

7-10 листопада до Мукачева з’їхалися спортсмени з різних областей країни.

7-10 листопада до Мукачева з’їхалися спортсмени з різних областей країни.

Змагання “Чотири оберти Сюча”, пам’яті Є.Сюча, проходять вдруге. Цього року приїхали понад 150 учасників. Змагалися вони в різних вікових категоріях: від наймолодших спортсменів до старших легкоатлетів.

Заслужений тренер України з легкої атлетики – Геннадій Будкевич виділяє, що цього року на змагання приїхало чимало молоді. “Я тішуся з того, що до нас приїхало змагатися чимало хлопців і дівчат середнього віку. Це означає, що легка атлетика розвивається та цікавить підростаюче покоління”, – зазначив Геннадій Будкевич.

Щодо дисциплін, в яких змагалися учасники, то їх було чотири:

– метання спису;
– штовхання ядра;
– метання диску;
– метання молоту.

Усі ці дисципліни входять до Олімпійської програми.



Змагання проходили за підтримки Федерації легкої атлетики України та Мукачівської міської ради. Головний тренер штатної збірної команди України з легкої атлетики – Максим Островський зазначив хорошу організацію змагань.

“В листопаді в нас по календарю в Мукачеві завершальні змагання з метань, загалом іде цикл із 7 змагань. Іт тут ми завершаємо його змаганнями Євгена Сюча, відомо спортивного діяча. Хочу сказати, що змагання пройшли феєрично і ми вдячні за підтримку керівництву міста”,- зазначив Максим Островський.

Учасники змагань показали в Мукачеві високі результати: зокрема у метанні списів серед чоловіків мукачівцю Сергію Перевознікову вдалося метнути на 65 метрів.

Наступного року, кажуть організатори, змагання “Чотири оберти Сюча” планують зробити міжнародними, пише Ірина ГРАБКО, Карпатський об’єктив.

Нагадаємо, в Ужгород на міжнародний турнір з'їхались 130 тхеквондистів

Читайте на ГК:Фатальна пожежа на Закарпатті: одна людина загинула, п’ятьох евакуювали (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)