1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Реконструйований "Авангард" в Ужгороді відкривається для всіх охочих займатися спортом

04.05.2019 11:00 Спорт 146

Безкоштовно тренуватися на ужгородському стадіоні "Авангард" усі охочі можуть щодня із 7.00 до 9.30 та із 20.00 до 21.30.

Реконструйований "Авангард" в Ужгороді відкривається для всіх охочих займатися спортом

Графік безкоштовного користування спортивними спорудами (крім футбольних полів) комунального підприємства "Стадіон "Авангард" погодив міський голова Ужгорода.

В інші години займатися на стадіоні можна за попередньо узгодженими графіками - відповідно до звернень юридичних та фізичних осіб, адже на "Авангарді" тренуються і професійні спортсмени, члени збірної команди України, вихованці ДЮСШ №1, проводять різні змагання, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

Так, уже наступного тижня – 9 та 10 травня – на стадіоні відбуватимуться найстаріші спортивні легкоатлетичні змагання на теренах України: 58-ий міжнародний Кубок «Дружби» та традиційний Гран-прі на призи Ігоря Тер-Ованесяна «Стрибки під музику – LONG JUMP & MUSIC».

Нагадаємо, нещодавно стадіон «Авангард» відкрили після реконструкції легкоатлетичного ядра спорткомплексу, яку проводили за фінансування з Державного фонду регіонального розвитку та з дольовою часткою з бюджету Ужгорода. Уже в день офіційного відкриття на нових доріжках та секторах провели відкритий чемпіонат Закарпатської області серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл із 13-ти індивідуальних видів легкої атлетики та естафетного бігу.

Нагадаємо, в Ужгороді провели турнір з міні-футболу серед "конфліктних" дітей (ФОТО)

Найсвіжіші новини: