1. Новини Закарпаття
  2. >

Великолучківські школярі святкують перемогу в "ювенальному" футбольному турнірі (ФОТО)

26.04.2019 14:29 Спорт

За звання кращої дитячої команди Мукачівського району змагались представники двох населених пунктів – Баркасово та Великі Лучки.

За звання кращої дитячої команди Мукачівського району змагались представники двох населених пунктів – Баркасово та Великі Лучки.

Перемога дісталась господарям поля – великолучківським школярам. Вони представлятимуть район на обласному турнірі  з міні-футболу.

Розпочався захід з урочистої частини - відкриття турніру. На поле у с.В.Лучки Мукачівського району правоохоронці запросили та привітали кожну з команд, де гравці познайомилися зі своїми суперниками.

Під час захопливої гри між збірними дитячими командами сіл Баркасово та Великі Лучки перемогу впевнено вибороли господарі поля.

Кульмінацією свята стало вручення спортивних нагород. За перемогу та участь співробітники ювенальної поліції Мукачівського відділення поліції вручили грамоти,  м’ячі,  солодкі подарунки усім учасникам команд.

Правоохоронці подякували дітям за хорошу гру і пообіцяли зустрітись на змаганнях у обласному центрі, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, Перечинська ОТГ працює над планом покращення сталої мобільності в громаді

Читайте на ГК:Спроба втечі за кордон обернулася закарпатцям неприємним сюрпризом: деталі подій
Читайте на ГК:Трагічна сторінка в історії ромів: на Закарпатті запустили віртуальний музей
Читайте на ГК:Кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему: що варто знати закарпатцям
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська