1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні футболісти з ДЮСШ «Минай» гідно виступили у словацьких Кошицях

10.03.2019 18:51 Спорт

Грали на стадіоні словацького клубу «Локомотив у Кошице.

Грали на стадіоні словацького клубу «Локомотив у Кошице.

І зіграли дуже непогано. Рахунок двобою – 2:2. Як розповів куратор ДЮСШ «Минай» Кирило Куренко, гра була на зустрічних курсах і дуже добре, що наші хлопці змогли продемонструвати змістовний футбол.  Наші один гол забили за допомогою автоголу, ще один  - на рахунку Кошелі.

«Такі матчі дуже важливі для нас, адже у нас йде відбір до старту в ДЮФЛ України у вересні, - розповів К. Куренко. – Це досвід для наших футболістів. Ми переглядаємо гравців, які у нас є, щоб сформувати сильніший склад і награти основу для відповідальних матчів на всеукраїнському рівні».  Крім того, після гри у команди був час і на пізнавальну екскурсію надзвичайно гарним словацьким містом.

Керівництво ДЮСШ «Минай» дуже вдячне ФК «Локомотив» (Кошице) за теплий та організований на високому рівні прийом. Окрема велика вдячність їх тренеру Стефану Добошу.

До того ж, є домовленість, що ДЮСШ «Минай» обов’язково прийме цю команду у себе. Отже, не виключено, що матч-реванш між «Минай» U-14 та «Локомотив» (Кошице) U-14 відбудеться вже на Закарпатті, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

Нагадаємо, юна українка загинула від падіння на неї дерева

Читайте на ГК:Життя закарпатських ромів між світовими війнами: з'явились унікальні кадри (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті виявили склади з "сюрпризом": відомо перші подробиці (ФОТО)
Читайте на ГК:Діти залишились без батька: закарпатці провели в останню дорогу полеглого Героя (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська