1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатська сноубордистка не поїде на змагання через брак грошей

07.02.2019 22:20 Спорт

Сноубордистка Аннамарі Данча пропустить змагання через відсутність фінансування.

Сноубордистка Аннамарі Данча пропустить змагання через відсутність фінансування.

Срібний призер чемпіонату світу зі сноубордингу Аннамарі Данча пропустить лютневі етапи Кубка світу. Про це розповіла сама спортсменка в інтерв'ю Sport.ko.net.ua. 

"У лютому буде проведено два етапи Кубка світу, але через брак коштів участь у них я не буду. А ось на етапах Кубка світу в Швейцарії (9 березня) і Німеччини (24 березня) я буду змагатися. Також у планах виступ на чемпіонаті України, який пройде 27 - 28 лютого", - сказала Данча. 

Аннамарі розповіла, що вірила у свої сили і дуже хотіла стати призером чемпіонату світу. 

"Хотіла отримати медаль. Напевно, ніхто крім мене в це не вірив. Але я весь січень наполегливо готувалася і сподівалася показати високий результат. Я була неймовірно щасливою, коли зуміла зайняти високе друге місце. Перед кожним стартом я молилася, щоб змогла доїхати першою. Так виходило, що мої суперниці помилялися (падали, або ж вилітали за межі траси), а я чітко і стабільно рухалася до фінішу". 

Українка прагне виграти золото Олімпійських ігор і сподівається, що успіх на чемпіонаті світу - це тільки початок її звершень. 

"Як і всі спортсмени, хочу завоювати олімпійське золото. Але і крім цього є багато титулів, які б хотілося записати у свій актив. Зокрема, перемога в загальному заліку Кубка світу. У спорті завжди є до чого прагнути. Головне - постійно працювати над собою і все поступово має прийти. Хочеться сподіватися, що ця медаль стане тільки початком моїх звершень", - розповіла Данча.

Читайте на ГК:Небесне військо поповнив ще один закарпатець: краєм шириться трагічна новина (ФОТО)
Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська