1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Закарпатець виборов "срібло" Кубку України з армспорту (ВІДЕО)

19.12.2018 11:43 0 Спорт

Однією рукою — 65 кг. Для Богдана Лехмана з Воловця підняти таку масу — простіше простого. І не важливо: правою чи лівою. Сьогодні він привіз на Закарпаття друге місце, яке виборов на XVIII Кубку України з армспорту.

Змагання проходили в Одесі і зібрали понад 100 найсильніших чоловіків з усієї України, повдіомив КО. Богдан Лехман змагався у категорії “110 і більше кг”. Він єдиний, хто представляв Закарпаття на цих змаганнях. Тепер чоловік — кандидат у майстри спорту. “Якщо чесно, я не дуже готувався до змагань в Одесі, бо займався цим напівпрофесійно. Але тепер маю іншу мету: хочу перемогти на Чемпіонаті України з армреслінгу, який відбудеться у березні 2019 року. Знаю, що маю всі шанси стати переможцем, а тому наполегливо працюватиму”, — прокоментував він.

За словами самого Богдана, його захоплення цим видом спорту почалося ще у дитинстві. Пригадує, як у 7 класі під час перерв боролися з хлопцями. Азарт і усвідомлення того, що здібності варто розвивати прийшли тоді, коли всі друзі та однолітки були переможені спочатку у класі, а потім і у цілій школі. Згодом, будучи строковиком у армії, став абсолютним чемпіоном військової частини в усіх вагових категоріях. Тоді Богдан важив до 90 кг. Пізніше ставав чемпіоном Ужгорода і Закарпатської області.

Нині вага спортсмена — 140 кг. Обхват біцепсу — 51 см. Аби досягати результату і поставленої мети Богдан Лехман займається по три години щодня.

Нагадаємо, український плавець виборов "золото" на чемпіонаті світу.

Читайте на ГК:Жахлива знахідка на Закарпатті: поліція оприлюднила шокуючі кадри (ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Бо налякав його доньку”: закарпатець уникнув покарання за вбивство /РІШЕННЯ СУДУ
Читайте на ГК:На Закарпатті заживо згоріла 82-річна пенсіонерка: тіло жінки виявили рятувальники (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська