1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські футболісти стали чемпіонами Закарпаття з-поміж ветеранів

03.12.2018 11:25 Спорт

Матчі відбулися в селищі Середнє (Ужгородський район).

Матчі відбулися в селищі Середнє (Ужгородський район).

Участь у змаганнях узяли 4 команди: Тячівського, Іршавського, Ужгородського районів та обласного центру. Сліпим жеребом колективи розподілили на дві півфінальні пари.

У першому поєдинку Ужгородський район здолав мінімально представників Іршавщини – 1:0. Відтак команда з обласного центру без особливих труднощів переграла тячівців у чотири «сухі» м’ячі.

У зустрічі за 3 місце колектив з Іршавського району зумів обійти тячівців – 3:2. А у фіналі ужгородці виграли в суперників з Ужгородського району – 3:1.

Член виконкому Федерації футболу Закарпаття, головний редактор газети «Спорттайм» Степан Селменський вручив подяки ФФЗ президентові ФК «Середнє» Сергієві Чопику, головному тренеру й президентові іршавської «Бужори» Михайлу Рацину, головному тренерові конгазцького «Вітязя», а за сумісництвом і головному тренерові ветеранів ужгородської команди В’ячеславові Пінковському, а також гравцеві команди Тячівського району Володимиру Дербаку. До речі, останнього та Андрія Вездела (Іршавщина) оргкомітет змагань визначив як кращих гравців «бронзового» двобою.

За третє місце нагороди «винуватці» приймали з рук голови Федерації футболу Ужгородського району Івана Ковача, а також із рук Сергія Чопика.

За 2 місце команду Ужгородського району нагороджували Степан Селменський і заступник голови Федерації футболу Ужгородського району Василь Хмельницький. І чемпіонів-ужгородців офіційно відзначили Василь Козик, голова ветеранського комітету ФФЗ, а також Іван Ковач і Сергій Чопик. Зокрема, кубок Василь Козик вручив капітанові команди Володимирові Васютику.

Слід зазначити, що змагання успішно провела бригада мукачівських арбітрів у складі Миколи Мондика (національна категорія), Віталія Лофинця (національна категорія) та Івана Мазура (перша категорія).

Нагадаємо, закарпатський спорткомплекс перетворився на епіцентр юнацтва та розвитку популярних видів ігор.

Читайте на ГК:На Закарпатті виявили склади з "сюрпризом": відомо перші подробиці (ФОТО)
Читайте на ГК:Діти залишились без батька: закарпатці провели в останню дорогу полеглого Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Штовхнула та відібрала сумку: на Закарпатті затримали зловмисницю, яка пограбувала 57-річну жінку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська