1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Ужгородець переміг на Міжнародном турнірі з джиу-джицу (ВІДЕО)

20.09.2018 14:39 0 Спорт

Спортсмени Закарпатської федерації шидокан-карате відкрили сезон змагань: узяли участь у міжнародному турнірі із бразильського джиу-джицу.

На татамі «Vynogradiv BJJ Open — Gi — Brazilian Jiu-Jitsu Championship» (організатор — BPT Ukraine за підтримки UBJJF) зустрілося 130 учасників з України та Румунії.

16 ужгородських бійців вибороли 14 призових місць, інформує УжІнформ.

Анатолій Ігнатьо, переможець міжнародного турніру із бразильського джиу-джицу:

"Це були змагання із бразильського джиу-джицу «Vynogradiv BJJ Open», який організували хлопці із Виноградова, які намагаються розвивати цей вид спорту. От і змагання, відповідно там тривали. Із закарпатської федерації шидокан-карате вибороли 4 золотий, 7 срібних і 3 бронзові медалі. Із моїх вихованців поїхав один лише спортсмен, йому не вдалося вибороти приз, але здобув досвід у боротьбі на татамі із досвідченим бійцем."  

Анатолій Ігнатьо змагався у ваговій категорії до 76 кг і виборов бронзову нагороду, а от у «абсолюті» став переможцем цього міжнародного турніру. Усього Толя провів 6 боїв: по три у кожній категорії.

"Були гості зі Львова, Франківська та Хмельницького, а також бійці із Румунії. У категорії 18+ (тобто, серед дорослих) уся боротьба триває у вагових категоріях, моя вагова – 76 кг, а от у абсолюті змагаються так сказати «без ваги»: від найвищої до найменшої. У категорії 76 кг я взяв бронзову нагороду, а от у абсолюті – серед переможців усіх категорій – став першим" - каже спортсмен.

Уже наприкінці вересня Анатолій поїде на Чемпіонат України із бразильського джиу-джицу, який триватиме у Львові. Також разом із Закарпатською федерацією шидокан-карате готуються до міжнародних стартів як в Україні, так і закордоном.

Нагадамо, що виноградівський ФК "Севлюш" вибув із Аматорського кубка України.

Читайте на ГК:Небесне військо поповнив ще один закарпатець: краєм шириться трагічна новина (ФОТО)
Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська