1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський СДЮСШОР U-15 гратиме з «Шахтарем»

15.08.2018 17:02 Спорт

Паузу на 5-му міжнародному дитячо-юнацькому турнірі у вівторок, 14 серпня заповнили семінаром для тренерів та спілкуванням з організаторами турніру в Ужгородському районі.

Паузу на 5-му міжнародному дитячо-юнацькому турнірі у вівторок, 14 серпня заповнили семінаром для тренерів та спілкуванням з організаторами турніру в Ужгородському районі.

Очільник федерації футболу Закарпаття Іван Дуран зазначив: «Турнір тримає високу марку, участь у ньому беруть як закордонні, так і вітчизняні гранди. Окрім того, турнір не має жодного політичного підтексту, не рекламує ані владу, ані якісь політичні партії, тому так легко вдалося знайти партнерів та спонсорів у його організації та проведенні». Іван Петрович також був приємно здивований результатом виступів закарпатських команд, які вийшли до півфіналу,пише Uzhgorod.net.

Також до присутніх звернувся голова футбольного союзу землі Браденбург (Німеччина) ЗігфрідКірше, який у своїй промові подякував організаторам за запрошення та задоволений співпрацею з ФФЗ.

А вже сьогодні, 15 серпня  відбулися матчі за місця серед команд U-15. Зокрема, у півфіналах зійшлися ужгородський СДЮСШОР та одеський «Чорноморець», підопічні Тараса Вайданича впевнено перемогли одеситів з рахунком – 3:0, а в іншій півфінальній парі донецький «Шахтар» переграв однолітків київського «Динамо» - 4:0. Тож завтра у матчі за кубок зійдуться СДЮСШОР та «Шахтар».

Результати інших матчів U-15:

ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – ФА ЙожефаБожика «Спартакус» (Ніредьгаза) – 2:0

Гра №4 (за 5–8 місця)

ФК «Маккабі» (Нетанья) – ДЮСШ-15 (Київ) – 0:2

Гра №5 (за 9–12 місця)

ФК «Бранденбург» (Бранденбург) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 6:0

Гра №6 (за 9–12 місця)

ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – ФК «Варда» (Кішварда) – 1:3

Нагадаємо,ужгородська СДЮСШОР вийшла у фінал міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу.

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська