1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Великий футбол повертається на Закарпаття: ФК "Минай" гратиме в матчі Кубка України

18.07.2018 12:19 Спорт

Традиційно для останніх років, відкривати новий сезон українського футболу будуть матчі Кубка країни. Продовжує залишатися стабільним і формат турніру.

Традиційно для останніх років, відкривати новий сезон українського футболу будуть матчі Кубка країни. Продовжує залишатися стабільним і формат турніру.

Знову сходу на старт виходять найгірші професійні команди минулого сезону (нині це вся Друга ліга без "Гірника", "Черкащини" та "Кременя"), до яких примикають фіналісти аматорського Кубка, повідомило 0312.

Не варто очікувати, що з другої спроби "Вересу" знову вдасться з місця взяти старт до вершин українського футболу. Зараз у клубі ситуація інша, більше, скажімо так, відповідає реальності. В якійсь мірі цей матч буде для команди такою ж прем'єрою, як і для "Минаю".

Закарпатський колектив взагалі дебютує на професійному рівні. Втім, ряд гравців клубу вже встигли пограти навіть в УПЛ, тому ярлик дебютанта тут лише умовний. Матч цікавий не стільки фактом переможця, скільки перспектив обох на майбутній сезон крізь призму цього поєдинку.

Нагадаємо, баскетболісти з Виноградова "взяли" срібло в фіналі чемпіонату Закарпаття з баскетболу.

Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)
Читайте на ГК:Рятував будинок від вогню, натомість отримав травми: на Закарпатті під час пожежі травмувався чоловік
Читайте на ГК:Трагічна звістка торкнулася сердець закарпатців: лави небесного війська поповнив ще один захисник (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська