1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Самураї"з Іршави вдало виступили на змаганнях в Одесі

10.07.2018 15:40 Спорт

З 6 по 8 липня 2018 року в Одеському Палаці Спорту відбувся 10 Кубок світу з Годзю-рю Карате та Кобудо ( World Cup Goju – Ryu Karate & Kobudo ) .

З 6 по 8 липня 2018 року в Одеському Палаці Спорту відбувся 10 Кубок світу з Годзю-рю Карате та Кобудо ( World Cup Goju – Ryu Karate & Kobudo ) .

Участь у заході брало більше 800 учасників з 15 країн світу , серед яких спортсмени з Індії, Азербайджану, Словаччини, Японії та інші,повідомляє Zido.

Закарпатську область у складі збірної України представляв спортивний клуб «Самурай» м. Іршава, а саме : Балега Ірина, Баран Вадим, Барані Артур, Буряк Дмитро, Буряк Михайло, Данканич Павло, Костик Андріан та Куцик Артем.

На заході були присутні почесні гості, такі як : Юкіо Куньйоші – керівник асоціації Кіоші та старший викладач Хонбу Додзьо Кочінда, Окінава, Войтович Я.В – заступник міністра молоді та спорту України, Кусій В.М – президент федерації Джундокан України.

Змагання проходили за правилами WUKF у таких розділах як Шобу – Куміте ( поєдинки по традиційним правилам карате), Ката ( комплекс формальних вправ) , Ката – Кобудо ( комплекс формальних вправ з холодною зброєю ) , Ірікумі – Дзю та Ірікумі - Го ( розділ фул контактних поєдинків з боротьбою ) .

В перший день відбувалася індивідуальна ката, командна ката, ката кобудо та шобу – куміте , де наші спортсмени показали свою майстерність та здобули перемоги.

Наступного дня відбувалися поєдинки в категоріях Ірікумі – Дзю та Ірікумі – Го, де також юні Іршавчани показали силу духу та витримку до боротьби з сильними суперниками, після чого отримали заслужені медалі.

Підводячи підсумки спортсмени СК « Самурай » м. Іршава здобули : одинадцять золотих медалей, чотири срібні та дві бронзові. Також призери були нагороджені цінними кубками та дипломами.

Іршавчани вкотре показали відмінний результат на змаганнях такого масштабного рівня , завдяки наполегливій праці та професійній майстерності тренера СК « Самурай » Бровдій В.Ю . Бажаємо юним спортсменам Іршавщини подальших успіхів у змаганнях та нових перемог.

Нагадаємо,їдуть у гості: перший матч у Другій лізі ФК «Минай» проведе на виїзді.

Читайте на ГК:Попався "на гарячому": на Закарпатті поліцейські затримали наркоторговця (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпаттям шириться ще одна болюча звістка: клята війна забрала життя Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: поліція затримала зловмисника на збуті нелегальних боєприпасів (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська