1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Мукачеві відбувся Чемпіонат Закарпатської області з Кіокушинкай карате

24.06.2018 14:10 Спорт

На базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 23 червня відбувся Чемпіонат Закарпатської області з Кіокушинкай карате серед дітей, юнаків та юніорів у розділах «Куміте» та «Ката».

На базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 23 червня відбувся Чемпіонат Закарпатської області з Кіокушинкай карате серед дітей, юнаків та юніорів у розділах «Куміте» та «Ката».

Участь у змаганні брало 74 учасники, серед яких було 4 дівчинки. Головним суддею змагання був один із кращих дитячих тренерів України з карате та безпосередньо тренер мукачівського спортивного клубу «Тріумф»  Ігор Капура. Перед початком чемпіонату він дав усім учасникам останні настанови,повідомляє Uzhgorod.in.

«Ви всі знаєте, що в поєдинку головне – вміння стримувати свої емоції, адже через занадто бурхливу реакцію судді можуть змінити своє рішення, а це часто буває не на користь переможця. Так сталось і на Чемпіонаті Європи. Переможець поєдинку показав настільки щиру радість через свій успіх, що судді позбавили його титулу переможця і віддали йому срібло», - попереджує суддя.

Також Ігор Петрович пояснив усім присутнім критерії оцінювання техніки виконання прийомів каратистів та правила самого бою, а протягом змагання намагався підтримати кожного свого вихованця і за жодних умов не дозволяв здаватись. Усі, навіть найменші, учасники продемонстрували стійкість свого бойового духу та майстерність відточених рухів. Урочисто нагороджували борців за перші, другі і треті місця у різних вікових групах та вагових категоріях. Медалі та кубки для спортсменів підготували ексклюзивні, адже дизайн розроблявся фахівцями спеціально до цього  турніру.

Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Читайте на ГК:Жбурлякає камінням у перехожиш та лякає місцевих: у одному з районів області бояться виходити на вулицю (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Мистецтво життя: у Мукачеві відкрили унікальну виставку відомого художника (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська