1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У ясінянської «Говерли» новий головний тренер

15.03.2018 13:49 Спорт

У кращої команди Першості Закарпаття з футболу минулого року сталися зміни на тренерському містку.

У кращої команди Першості Закарпаття з футболу минулого року сталися зміни на тренерському містку.

У вівторок, 13 березня, у приміщенні Ясінянської селищної ради, за участю селищного голови – Едуарда Зелінського, депутатського корпусу ради, президента клубу Романа Бровчука, віце-президента Олександра Криниці, спортивного директора клубу Отто Зелінського відбулися загальні збори керівництва клубу, тренерського складу, спонсорів і меценатів команди та гравців команди, на яких було вирішено ряд важливих організаційних питань по підготовці команди до виступів у Першості Закарпаття сезону 2018.

На зборах керівництвом селищної ради команді було представлено нового головного тренера команди Юрія Савляка, який в сезоні 2018 буде тренувати головну команду ФСК «Говерла» Ясіня. Вже екс-тренер ФСК «Говерла» Василь Терпак, з яким у минулому сезоні команда здобула золото, через сімейні обставини відмовився очолювати тренерський штаб ясінянців.

Тренером юнацької та дитячої команди буде і надалі Дмитро Климпотюк. Капітаном команди в сезоні 2018 одноголосно обрано Івана Микитюка, а віце-капітаном Валерія Цуперяка. У суботу починається друга фаза тренувальних зборів команди, під час яких буде зіграно ряд товариських матчів з командами Івано-Франківщини та буде переглянуто тренерським складом ряд новачків команди, повідомляє інформаційна служба ФСК «Говерла».

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська