1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбулися перші матчі фінальної стадії Чемпіонату області з хокею

10.02.2018 19:12 Спорт

Сьогодні, 10 лютого, в Ужгороді розпочалася фінальна стадія Чемпіонату області з хокею.

Сьогодні, 10 лютого, в Ужгороді розпочалася фінальна стадія Чемпіонату області з хокею.

На льодовій арені  у боротьбі за 3-тє місце зустрічалися команди Спартак та Шахтарські барси, а Синевир та Ужгородські вовки змагалися за головний трофей турніру, повідомляє Закарпатський кореспондент.

Перший матч був наповнений цікавою та інтригуючою боротьбою - Спартак на старті поєдинку неочікувано вийшов вперед. Шайбу у ворота суперників закинув капітан червоно-білих Валентин Семаков. Через помилку воротаря лідеру Спартака вдалося відзначитися й у другому періоді та все ж "барси" зібралися та відіграли 2 шайби. Тож все вирішувалося у третьому заключному періоді. Витривалішими у цій нелегкій боротьбі виявились "барси" - протягом останнього тайму їм вдалося забити тричі, а пропустити тільки одного разу. Відтак Шахтарські барси перемагають з рахунком 5:3!

Справжнім сюрпризом розпочалася й зустріч між лідерами чемпіонату - Ужгородськими вовками та Синевиром. Вже в першому періоді "синевирці" відірвалися від суперників на безкомпромісні 3 шайби, забезпечивши собі комфортний рахунок на увесь матч. Дубль у воротах "вовків" оформив Віктор Міолканич, що виступає під номером 14.

Попри небезпечні атаки Ужгородських вовків зрівняти рахунок протягом гри їм так і не вдалося. Кращий воротар Закарпаття Богдан Визичканич, що виступає за Синевир, продемонстрував чудову гру і "подарував" суперникам тільки 1 пропущену шайбу.

У підсумку 1:3 і Синевир впевнено заявив про свої чемпіонські амбіції. Чи вдасться вовкам зупинити цей швидкісний потяг - дізнаємося вже завтра!

До слова, вирішальні матчі відбудуться завтра, 11 лютого, адже за регламентом змагань переможець визначається за 2-ма перемогами.

Нагадаємо, ГК «Карпати» знову поступились «Галичанці».

Читайте на ГК:Правда чи міф: в Ужгороді обговорили найпопулярніші стереотипи в ІТ (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді з'явиться гігантська скульптура: коштом благодійників встановлять пам'ятник відомому князю .
Читайте на ГК:Завжди казав: "Хто, як не я?": підтвердилася смерть ще одного Героя із Закарпаття (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська