1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатська сноубордистка виступила на змаганнях в Австрії

16.01.2018 10:18 Спорт

Відмінним став виступ на етапі кубка світу в австрійському БадГаштейні лідера української збірної зі сноубордингу серед жінок ужгородки Аннамарі Данча-Чундак.

Відмінним став виступ на етапі кубка світу в австрійському БадГаштейні лідера української збірної зі сноубордингу серед жінок ужгородки Аннамарі Данча-Чундак.

Аннамарі у кваліфікації стала девятою, а вже у фінальних змаганнях за підсумками двох спроб з часом 1 хв. 27 сотих секунди  посіла одинадцяту сходинку серед найкращих сноубордистів світу, повідомив Ужгород.

До слова одинадцяте місце на етапі кубка світу - найкращий результат Аннамарі за час виступів на всіх етапах світового кубка. До цього в нашої сноубордистки кращим результатом було тринадцяте місце в італійському Кареззо. Але тодішній свій показник Аннамарі цього разу перевершила аж на 19 секунд. Це говорить про те, що атлетка підходить до Зимової Олімпіади в південнокорейському Пхьончхані в оптимальній формі. Вітаємо Аннамарі з новими спортивними досягненнями й бажаємо успіху.

Цілком імовірно, що Аннамарі зможе покращити свій результат вже на наступних змаганнях – етапі кубка Європи, який пройде 20-21 січня в австрійському Лехталі.

Семен МИХАЙЛИК.

Нагадаємо, ужгородські дзюдоїсти вдало виступили на турнірі у Словаччині.

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська