1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатський "Бліц" вдало виступив на фестивалі в Києві

28.11.2017 14:57 Спорт

У столиці України відбувся масштабний фестиваль «Feel the Вeat 2017».

У столиці України відбувся масштабний фестиваль «Feel the Вeat 2017».

Це абсолютно новий формат танцювального чемпіонату, де представники танцювальних шкіл та студій з різних міст України та ближнього зарубіжжя можуть показати себе на великому майданчику з незалежними професійними суддями – учасниками телепроектів і топ-хореографами нашої країни, повідомила студія на своїй сторінці у ФБ:

Цього разу в Київ поїхало 225 учасників ужгородського «Бліцу», тож це був наймасовіший виїзд танцівників на чемпіонат. І результат, як і очікувалося, найкращий: «золото», «срібло», «бронза» – наші!

Уже перший день фесту приніс наймолодшим танцівникам складу «Гамма» золоту нагороду. Вони виявилися кращими в категорії «Contemporary/Big group/Kids». Переможним став абсолютно новий номер, який нещодавно поставили Тоні та Альона Кіба (викладач – Каріна Дичка). Наступний день також приніс ужгородцям нагороди. Загалом протягом танцювального вікенду наші танцівники здобули: 1-ше місце – «Blitz Gamma» у категорії «Contemporary/Kids/Big group», викладач – Каріна Дичка; 1-ше місце – «Blitz Alpha» в категорії «Hip hop/Juniors/Crew», викладач – Каріна Пфайфер; 1-ше місце – дует Анета Кочіш та Ніколетта Оленчин у категорії «Hip hop/Duo Trio/Juniors»; 2-ге місце – «Blitz Beta» в категорії «Street performance/Juniors/Crew», викладач – Елеонора Кос; 2-ге місце – викладачі CCТ «БЛІЦ» у категорії «Street performance/Adult/Crew»; 3-тє місце – «Blitz Zeta» в категорії «Hip hop/Kids/Mega crew», викладач – Каріна Пфайфер; 3-тє місце – «Blitz Alpha» в категорії «Best BDS/Juniors», викладач – Каріна Пфайфер.

Нагадаємо, закарпатський гурт Rock-H презентував новий кліп.

Читайте на ГК:Дим було видно за кілометри: на Закарпатті гасили масштабну пожежу з кількома потерпілими (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті судитимуть російського агента, який понад рік служив в області (ФОТО)
Читайте на ГК:Прогулянка зі "смаком" стресу: в Ужгороді шукали зниклу дитину (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська