1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівці взяли срібло світового чемпіонату з Шотокан карате-до

11.10.2017 22:32 Спорт

У ці вихідні в м. Егер, що на півночі Угорщини відбувся 25thWorld Shotokan Karate Championship and the 10th Kohai World Cup Організатором цих змагань виступила міжнародна федерація з Шотокан карате-до

У ці вихідні в м. Егер, що на півночі Угорщини відбувся 25thWorld Shotokan Karate Championship and the 10th Kohai World Cup Організатором цих змагань виступила міжнародна федерація з Шотокан карате-до

Понад 1000 учасників з 36 країн на семи площадках у продовж трьох днів виборювали звання найкращих спортсменів. На цих змаганнях Закарпатьську область у складі збірної України представив Мукачівський спортивний клуб карате Шотокан "Сінай". Мукачівські каратисти змагались як в особистих, так і в командних розділах програми.

У перший день турніру бронзову нагороду у скарбничку команди приніс неодноразовий призер та переможець обласних та всеукраїнських змагань- Смочко Максим. Цей юнак відчайдушно крокував до своєї нагороди  перемагаючи спортсменів з Сербії, Угорщини, Румунії, Литви та інших країн. Але нажаль травма не дозволила юнакові пробитись до фіналу.

У розпал змагань виступила наша "стінка" в розділі командного куміте "мікс". Так, це були чотири закарпатські спортсмени, а саме Гонак Максим, Смочко Максим, Фабрицій Софія та Маслиган Миколай. Представники команди змогли пробитися до фіналу  змагань, лише в додатковий час поступившись команді Румуня-1 (з рахунком 10-9). Закарпатські спортсмени  в сумі балів зайняли другу сходинку п'єдесталу пошани перемагаючи команди із Болгарії, Угорщини та Румунії-2, інформувала Закарпатська обласна федерація Шотокан карате-до.

Нагадаємо, раніше мережу вразив ямковий ремонт доріг по-виноградівськи.

Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Читайте на ГК:Жбурлякає камінням у перехожиш та лякає місцевих: у одному з районів області бояться виходити на вулицю (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Мистецтво життя: у Мукачеві відкрили унікальну виставку відомого художника (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська