1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Тхеквондисти з Ужгорода здобули 11 медалей на Міжнародних змаганнях у Словаччині

25.09.2017 22:41 Спорт

Цими вихідними в словацькому місті Сніна відбулися Міжнародні змагання з тхеквондо ВТФ «Кубок Чорного тигра-2017» («Black Tiger Cup»).

Цими вихідними в словацькому місті Сніна відбулися Міжнародні змагання з тхеквондо ВТФ «Кубок Чорного тигра-2017» («Black Tiger Cup»).

Участь у цих змаганнях взяли понад 220 спортсменів, які предсталяли 19 клубів з 4-х європейських країн – Чехії, Словаччини, Польщі та України. Нашу державу  на цих змаганнях представляли спортсмени з Дніпра, Івано-Франківська та Ужгорода, повідомив Ужгород.ін.

За народи боролися 11  спортсменів Ужгородської міської федерації тхеквондо (тренер Віктор Машкаринець). У різних вагових категоріях  та у  запеклих двобоях вони вибороли 4 золотих, 4 срібних та 3 бронзових медалі.  

У загальному підсумку Міжнародних змагань «Кубок чорного тигра-2017» за кількістю балів 1 місце отримала команда з Дніпра.  Юні спорстсмени виступили на вищому рівні, не дивлячись на те, що вони подолали понад 1300 км до місця проведення змагань.

На даянгу свою майстерність показали одні з кращих спортсменів України,  переможці різних чемпіонатів Європи з тхеквондо ВТФ у своїх світових категоріях  - Валерія Скапровська, Артур Саркісян, Владислав Сторожук.   

Нагадаємо, закарпатець виборов "золото" на чемпіонаті з боксу в Угорщині.

Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська