1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Перший у Закарпатті забіг у вишиванках відбудеться у Хусті

10.08.2017 22:20 Спорт

Перший у Закарпатті забіг у вишиванках, цьогоріч відбудеться у місті ХУСТ і стане частиною всеукраїнського старту “ЗАБІГ У ВИШИВАНКАХ-2017”, що декілька років поспіль проводиться у столиці.

Перший у Закарпатті забіг у вишиванках, цьогоріч відбудеться у місті ХУСТ і стане частиною всеукраїнського старту “ЗАБІГ У ВИШИВАНКАХ-2017”, що декілька років поспіль проводиться у столиці.

Організатором у Закарпатті виступає Міжсанаторно-курортна флотилія туристичного рафтингу “ПО ТИСІ РАЗОМ”.

Учасникам забігу-естафети, ким може стати будь-хто без обмеження по віку, нації та місця проживання, пропонується дистанція у три і більше кілометрів із можливим її продовженням, за його ж бажанням. Єдина умова – наявність в учасника будь-якого вишиваного елементу одягу (в тому числі прапорець чи пов’язка) та участь у спільній фотосесії на замковій горі, де проходитиме реєстрація та видача стартового пакета учасника. (реєстрація 12:00 – 13:30)

Будь-який учасник може приєднатися до дистанції на будь-якому її етапі.
Маршрут групового забігу пролягатиме в основному пішохідною зоною у центрі міста починаючи від “Замкової гори”, та естафета вздовж транспортної дороги у напрямку до меморіалу “Красне поле”. (12 км. )

О 18:00 на Меморіалі відбудеться спільна панахида за героями “Карпатської України” із участю священників різних конфесій.

Кінцева забігу – монастир “Джублик” у с. Нижнє болотне на Іршавщині.Дата проведення: 24 серпня 2017 року

Старт: 14:00 (уточнюється)
Місце старту: Велятинський міст (дорога на Шаян)
Ліміт учасників: 100
Таймінг-система: Відсутня
Участь 50 грн

Контакти організаторів у Закарпатті: 050 540 20 47.

Як повідомлялося раніше, в Ужгороді відбудеться концерт до Дня молоді.

Читайте на ГК:Біля будинку розкопали більше десятка мінометних мін: боєприпаси на Закарпатті вилучав загін спецпризначення
Читайте на ГК:"Їх з кожним днем все більше і більше": унікальна туристична родзинка Закарпаття запрошує відвідувачів (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті у руслі річки виявили тіло людини: перші подробиці трагічної знахідки
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська