1. Новини Закарпаття
  2. >

Підсумки виступів юнаків «Великої Копані»: Домашній атакувальний буревій

21.07.2017 16:00 Спорт Ексклюзив

Хоча молодь із села близнюків виступала більш рівномірно на виїзді та вдома, та все ж також не змогла уникнути хоча б часткового синдрому невпевненості на чужих полях.

Хоча молодь із села близнюків  виступала більш рівномірно на виїзді та вдома, та все ж також не змогла уникнути хоча б часткового синдрому невпевненості на чужих полях.

На спортивних майданчиках опонентів підопічні Михайла Свищо забивали в середньому 1.2 гола за матч (при середній від однієї команди за матч всієї Західної молодої зони – 1.41 м’яча за поєдинок), що є п’ятим-шостим показником ліги, розташованої зправа від річки Ріка: не так далеко або ген-ген кілометрів за вісімдесят – сто шістдесят від неї. Кращим виїзним матчем, та й найефектнішим поєдинком клубу в першому колі загалом, була неймовірна бойова нічия 3-го туру в Нижньому Коропці. Не менш ефектно виглядала й розгромна звитяга 7-го туру в Чопі. Непоганим був і виїзд 5-го туру до «Великого Березного». Загалом у гостьових матчах юнаки «Великої Копані» здобули 20-ть %-ків можливих перемог та такий же відсоток можливих нічиїх, що в сумі дало 26.7 % можливих залікових очок та дозволило повніцінно (за здобутими та втраченими балами) увійти до провідного сикстету підсумкової таблиці виїзних матчів першого кола.   

Набагато впевненіше атакувальна ланка клубу відпрацювала на своєму полі, де «Федір Куцик, Роман Лемак та компанія» в середньому забивали 3.33 гола за гру (при середній від одного клубу за один домашній матч усієї ліги – 2.54 м’яча), що є четвертим показником Західної зони й не набагато поступається третьому досягненню – від новодавидківців (3.4 гола за поєдинок) та другому показнику – від бобовищанців (3.6 м’яча за гру). Кращим домашнім матчем безумовно була надрезультативна перемога 6-го туру над «Бобовищем». Дуже якісними були впевнені звитяги 8-го та 10-го турів над «Ракошином» та «Невицьким Замком» відповідно. Настирність юних нападників дозволила «Великій Копані» здобути вдома добротні 66.7 % можливих перемог та доповнити їх 16.7 %-ка можливих нічиїх, що в сумі дало клубу з Притисянщини 72.22 % можливих залікових очок та дозволило йому увірватись до провідної п’ятірки підсумкової таблиці домашніх матчів перешого кола, якщо рахувати тільки за здобутими балами.

Загалом у весняно-літній частині першості клуб із Виноградівщини у одинадцяти матчах в середньому забивав 2.36 гола за поєдинок (при середній однієї команди в одній грі всієї Західної зони – 1.97 гола за гру), що дозволило досягти позитивної середньої різниці голів та здобути 45.45 %-ка можливих перемог і отримати 18.18 %-ка можливих нічиїх. У сумі це дозволило додати до свого активу  51.52 %-ка можливих залікових очок та увійти до провідного сикстету підсумкової загальної таблиці першого кола Західної зони, поступившись п’ятим місцем тільки за різницею голів.  

Євген СВИЩО для «Голос Карпат»

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська