1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Українські футболісти здобули історичну перемогу над угорцями / ФОТО

30.05.2017 22:26 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Матч відповідь 25-річної давнини відбувся в Ужгороді між національними збірними ветеранів України та Угорщини.

Саме 25 років тому відбувся перший матч національної збірної України. Грали українці проти угорців. Тоді наша збірна програла з рахунком 3:1. З метою відзначити таку знаменну дату та згадати як це було до Ужгорода приїхали національні збірна обох країн.

З нагоди 25-річчя першого міжнародного матчу в Ужгороді відбулися урочистості, зокрема відкрили пам'ятну дошку, присвячену цій даті, відзначили нагородами тих, хто долучився до проведення першої гри збірної команди Незалежної України.

Що стосується самої гри, то ветерани української та угорської збірних, серед яких чимало тих, хто брав участь у першій грі, подарували сьогодні вболівальникам справжнє свято, гра вийшла емоційною та видовищною. Протягом всієї гри українці активно йшли вперед, вправно захищались та більше володіли м'ячем. Довелось попітніти і воротарю збірної Угорщини, котрий не раз врятував свою команду від голу. Свої голи збірна України забивала в обох таймах. Так, на 19 хвилині Воробей відкрив рахунок зустрічі, на 25 Гецко забив другий м'яч у ворота суперника.

У другій половині зустрічі угорці діяли більш розкуто, що і призвело до голу у наші ворота. Його забив Фехер на 56 хвилині. Завершився матч спільними фото та дружніми розмовами між футболістами обох команд. Окрім того, спортсмени охоче фотографувались з уболівальниками та між собою.

Нагадаємо, матч Чемпіонату Закарпаття з футболу завершився сутичкою між вболівальниками.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська