1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Світ
  4. > >

Угорська збірна готувалась до поєдинку з українцями в Ніредьгазі / ФОТО

29.05.2017 23:03 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Збірну Угорщини підсилив відомий гравець Лайош Дийтарі.

У понеділок колишні імениті гравці провідних команд Угорщини, а тепер тренери, керівники клубів, менеджери, просто цивільні люди знову зібрались разом, щоб на стадіоні в Ніредьгазі провести останнє тренування перед поєдинком з українцями, який відбудеться у вівторок в Ужгороді на стадіоні “Авангард”.

Початок о 18.00 годині, а о 17.00 відкриватимуть меморіальну дошку на честь події, що мала місце тут же 25 років тому: національна команда незалежної України провела свій перший міжнародний матч зі збірною Угорщини. Тоді перемогли гості – 1:3.  У нас відкрив лік голам закарпатець Іван Гецко. Він вийде на поле і у вівторок.

Матч-відповідь проходив у Ніредьгазі і знов результативнішими були угорці – 2:1.

“Безумовно, суперники прагнутимуть реваншу,- каже нинішній наставник збірної ветеранів Угорщини Імре Геллеі.- Запросив до команди насамперед тих гравців, які виступали в Ужгороді 25 літ тому. На жаль, не всі змогли прийти, але вдалося замінити їх достойними. Таким чином у нас сформувався досить пристойний колектив. Знаємо, що наш суперник систематично виступає в різних містах України, отже, це – добре зіграна команда й нам буде не легко. Але ми готові. І як всі спортсмени, прагнемо перемоги.”

Угорців підсилив відомий гравець Лайош Дийтарі, вийдуть на газон не менш знамениті Гейза Мийсев та Андраш Телек, “згадуватиме” свою майстерність нинішній тренер команди Ніредьгази, яка виступає у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини, Дєрдь Вийбер.

Повний склад збірної Угорщини: воротарі – Йожеф Андруш та Гейза Влосак, захисники – Томаш Монош, Андраш Телек, Гейза Мийсев, Чаба Фегир, Аттіла Пінтир та Андраш Чех, півзахисники – Габор Галмаі, Іштван Шоллоі, Шандор Єнеі, Габор Мартон, Лайош Дийтарі, Отто Вінце та Дєрдь Вийбер, нападники – Тібор Домбі, Аттіла Текелі та Роберт Валтнер.

Ветерани гратимуть два тайми по 30 хвилин.

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, закарпатці побували на XI всесвітній зустрічі сімей в Угорщині.

Читайте на ГК:Тисячі людей вийшли на вулиці і вимагають відставку Орбана: в Угорщині розпочалися масові протести (ФОТО)
Читайте на ГК:Потужне природне явище накрило Західних сусідів: у мережі діляться цікавими відеозаписами (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Екстремальне видовище перетворилося на місиво: в Угорщині сталася масштабна трагедія (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська