1. Новини Закарпаття
  2. >

В Ужгороді відбудеться грандіозне шоу – “Стрибки під музику”

26.04.2017 12:45 Спорт

5 травня в Ужгороді найкращі стрибунки України змагатимуться за гран-прі на призи Ігоря Тер-Оневасяна.

5 травня в Ужгороді найкращі стрибунки України змагатимуться за гран-прі на призи Ігоря Тер-Оневасяна.

Учасниці:

Марина Бех (Хмельницький) 6 м 93см

МСМК зі стрибків у довжину, фіналістка Олімпійських ігор 2016 р. в Ріо де Жанейро, бронзова призерка чемпіонату Європи серед юніорів, чемпіонка юнацького олімпійського фестивалю, фіналістка чемпіонату Європи у приміщенні 2017 р., чемпіонка України серед дівчат, юніорок, молоді та дорослих

Руслана Цихоцька (Чернівці) 6 м 44 см

МСМК із стрибків у довжину та потрійному стрибку, багаторазова чемпіонка України, учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро 2016, бронзова призерка Олімпійських ігор серед військових в Ріо-де-Жанейро, учасниця чемпіонатів світу 2011 року у м. Тегу (Південна Корея) та 2013 року у Москві, у закритих приміщеннях 2012 р. у Стамбулі, переможниця чемпіонатів Європи 2012 р. у Хельсінкі (Фінляндія) та у закритих приміщеннях 2013 р. у Гетеборг (Швеція).

Шух Аліна (Бровари) 6 м 20 см

Майстер спорту України, рекордсменка світу серед дівчат у семиборстві, рекордсменка світу серед юніорок з п’ятиборства, рекордсменка України серед дівчат з метання спису та стрибках у висоту, бронзова призерка чемпіонату світу, чемпіонка Європи серед дівчат.

Нікітіна Анастасія (Черкаси) 6 м 36 см

Майстер спорту України зі стрибків у довжину та з бігу на 60 м, Дворазова чемпіонка України серед юніорів в приміщенні, призерка Чемпіонату України серед молоді, чемпіонка міжнародних матчевих зустрічей Україна–Білорусія–Туреччина, рекордсменка Черкаської області зі спринтерського бігу серед дівчат.

Бабій Єлизавета (Запоріжжя) 6 м 25 см

Майстер спорту України зі стрибків у довжину, чемпіонка Перших юнацьких Олімпійських ігор у Сігнапурі, чемпіонка України серед дівчат.

Новікова Дарія (Ужгород) 6 м 01 см

Кандидат у майстри спорту, чемпіонка України серед юніорів 2016 р., бронзова призерка Чемпіонату України у приміщенні серед молоді 2017 р., Фіналістка міжнародних дитячих ігор 2010 р. у Манамі (Бахрейн), 2011 р. Ланаркшир (Шотландія), призерка міжнародних змагань Кубок «Дружба».

Гудзь Юліанна (Ужгород) 6 м 10 см

Кандидат у майстри спорту, учасниця міжнародних дитячих ігор у Рейк’явіку (Ісландія) 2007, Сан-Франциско (США) – 2008 р., бронзова призерка Міжнародних дитячих ігор у Афінах (Греція) 2009 р., переможниця міжнародних змагань Кубок «Дружба» 2013 р., призерка міжнародного фестивалю у м.Замосць (Польща).

Сенченко Аліна (Мукачево) 6 м 07 см

Кандидат у майстри спорту переможець чемпіонату України серед дівчат, учасниця міжнародного матчу Україна–Туреччина–Білорусь, призерка міжнародних змагань Кубок «Дружба»

РОЗІГРУЄТЬСЯ (ДОДАТКОВЕ) вільне місце для ОДНІЄЇ учасниці.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська