1. Новини Закарпаття
  2. >

Як закарпатці збірну України в Загребі підтримують / ФОТО

24.03.2017 16:52 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Більше тисячі українських фанів прибули до Загреба, щоб підтримати національну збірну з футболу у матчі проти лідерів своєї групи хорватів.

З Києва та Львова прибули 26 автобусів з уболівальниками. Заходи безпеки в столиці Хорватії посилені - поліція супроводжує кожен автобус фанів від самого кордону та по місту. Біля кожного готелю, де живуть українці, вартує екіпаж. Проте, працівники місцевої поліції дружелюбно спілкуються з фанами, розпитують про поїздку та бажають хорошої гри. Серед вболівальників є і закарпатська журналістка та фотограф Наталя Боднар,  яка зазначає, що столиця Хорватії достойно підготувалась до матчу та зробила все можливе, щоб фанам було добре та комфортно.

"Поліція дуже толерантна, залюбки покажуть дорогу до визначних місць та розкажуть де найсмачніше можна пообідати чи з'їсти морозива. Проте, це в центрі міста. Під час заворушень на стадіоні, якщо такі будуть, вони поводитимуться трохи інакше. І тут уже явно буде не до розмов про прекрасне", - сказала дівчина.

Вже за день до матчу в центрі міста панувала футбольна атмосфера: українці, та і не тільки, вітались між собою словами "Слава Україні", іноземці фотографувались з нашими фанами. 

В день гри цей настрій тільки примножився. Загреб перетворився на жовто-синьо-червоно-біле свято. По місту лунали пісні, гімни та патріотичні вигуки. Фани фотографувались між собою та бажали достойної гри.              

Наталя підкреслила, що атмосфера в Загребі чудова, всі вони налаштовані на позитивний розвиток подій. 

Читайте на ГК:Кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему: що варто знати закарпатцям
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про "пекельний" період: небезпечне явище анонсують у найближчі вихідні
Читайте на ГК:До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано майже 2 млрд гривень податків
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська