1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Кубок Василя Раца завоювали ужгородці / ФОТО

23.03.2017 19:12 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Команда юнаків ФК «Олімп» з обласного центру перемогла в популярному турнірі з міні-футболу на честь відомого українського футболіста.

У фінальному поєдинку турніру вихованці тренера Мирослава Баб’яка впевнено переграли своїх суперників із села Сільце з рахунком 3 : 0 і стали володарями кубка.

Третє місце у змаганні у важкому поєдинку з командою Великих Ком’ят за серією пенальті вирвали господарі майданчика – команда Виноградів-1.

Призи та медалі від організаторів дісталися не тільки командам-призерам, але й кращим юним спортсменам. Так, кращим воротарем турніру був визнаний Мілан Баник (Виноградів), кращим бомбардиром – Мирослав Баб’як (Ужгород), а кращем гравцем – Станіслав Сабов (Сільце).

Це вже шостий іменний кубок , який проводиться на моїй малій батьківщині у Виноградові,- сказав після змагань Василь Рац.- З кожним роком рівень його організації, як і географія учасників, зростає. Тож, маючи солідну підтримку меценатів і місцевої влади, надалі плануємо виходити на всеукраїнський рівень.

Варто зазначити, що перед фінальним поєдинком турніру, як і анонсувалося раніше, товариську зустріч на полі спортивного майданчика Виноградівської ЗОШ №8 провели ветеранські команди Василя Раца та його одноклубника по київському «Динамо», нестримного бомбардира Ігоря Беланова. Тож завершення турніру за участі легенд українського футболу стало справжнім святом для численних уболівальників найпопулярнішої спортивної гри.

ВІДЕО з турніру з коментарями легенд українського футболу покажемо дещо згодом.

Читайте на ГК:Вчитель фізики з Виноградова став експертом національного телешоу!
Читайте на ГК:У Виноградові реалізують суспільно важливий проєкт: що варто знати жителям міста (ФОТО)
Читайте на ГК:«Де це поле, піду бур’яни прополю»: мережу веселить ролик, як на Виноградівщині пиво саджають (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська