1. Новини Закарпаття
  2. >

Визначено другого фіналіста футбольної Зимової першості краю/ ВІДЕО

12.03.2017 21:09 Спорт

«Середнє» – другий фіналіст Зимової першості.

«Середнє» – другий фіналіст Зимової першості.

Гра достойних суперників та кращих команд області із силовою боротьбою та намаганням домінувати на кожному клаптику поля – мабуть, так можна охарактеризувати другий півфінал, пише ФФЗ.

Перший тайм не був багатим на створені моменти, як і зустріч загалом, однак гравці суперничали з великою самовіддачею. Команди намагалися не помилятися, особливо на своїй половині поля, тому більше руйнували, ніж створювали. Після перерви «Минай» відчутно заволодів ініціативою й за допомогою подачі кутових та безпосередньо «пострілів» намагався «розмочити» ворота суперника. Особливо хороша нагода виникла в Роберта Гегедоша, коли він наприкінці другого тайму намагався влучно замкнути верхову передачу головою, та воротар суперника Павло Кучінка був на місці. І загалом середнянці холоднокровно діяли в захисті, який цілком претендує на звання одного з кращих в області серед клубних команд, намагалися відповідати гострими контратаками (але тут уже минайці не «дрімали»). Зрештою, усе дійшло до пенальті. «Середнє», як і в чвертьфіналі з «Вільхівцями», досягло свого. Влучно пробили Олександр Бако, Станіслав Котьо, Олексій Хоменко та Дмитро Котьо. «Минай» же напрацював реалізацію 11-метрових зусиллями Роберта Гегедоша та Владислава Микуляка, а ось удар Василя Беци взяв Павло Кучінка, а Євген Мирончук пробив вище. «Середнє» – у фіналі!

Мирослав Бундаш, тренер «Середнього»: 

«Гра була цікавою, хоч на неї впливав сильний вітер. Моменти намагалися і ми створювати, і суперник, а в підсумку все вирішувалося в пенальті. Ми раді, що зможемо виступити у фіналі».

Микола Гібалюк, головний тренер «Миная»: 

«Намагалися грати у футбол, а в підсумку «дотягнули» до пенальті. «Середнє» вітаю. Молодці, вийшли до фіналу. Ми ж, на жаль, поки 11-метрові бити не вміємо. Нічого, будемо вчитися. І загалом усе нормально. Хлопці старалися, атакували. Життя продовжується».

ФК «Середнє» – ФК «Минай» – 0:0 (за пенальті 4:2)

Арбітри: Дребужан С., Федак В., Рошко О.

4-й арбітр – Рущак С.

Делегат – Староста І.І.

ФК «Середнє»: Кучінка Павло, Кундрик Сергій, Куделко Василь, Котьо Станіслав, Гулович Мирон, Шведюк Олексій, Русин Євген, Горський Василь, Хоменко Олексій, Бако Олександр, Качур Іван.

Запасні: Костюх Михайло, Рацин Дмитро, Дрозд Юрій, Мудра Мирослав, Стегура Михайло, Бундаш Мирослав.

Тренер – Варга Василь.

ФК «Минай»: Бабенко Дмитро, Беца Василь, Допілка Олег, Минайленко Максим, Смокровський Роберт, Мирончук Євген, Микуляк Владислав, Шпак Олексій, Пиняшко Василь, Кополовець Михайло, Гегедош Роберт.

Запасні: Хмельовський Владислав, Дзьоба Едуард, Дудаш Михайло, Федак Степан, Машталір Сергій.

Тренер – Гібалюк Микола.

Читайте на ГК:Де замовити якісні футболки з логотипом?
Читайте на ГК:Прикордонник виявився агентом РФ і втік до Москви: правоохоронці розповіли, що йому загрожує
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про небезпечні погодні явища: що варто знати

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська