1. Новини Закарпаття
  2. >

Збірна України з біатлону обійшла росіян у боротьбі за бронзову медаль у Контіолахті

12.03.2017 20:00 Спорт

Українські біатлоністи виграли боротьбу за бронзу у збірної Росії.

Українські біатлоністи виграли боротьбу за бронзу у збірної Росії.

Український квартет у складі Ірини Варвинець, Ольги Абрамової, Сергія Семенова та Дмитра Підручного фінішував третім у змішаній естафеті під час етапу Кубку світу з біатлону у Контіолахті, передає zaxid.net.

Збірна України використала під час гонки 6 додаткових патронів, а на останньому колі впевнено обійшла команду Росії у боротьбі за бронзу.

Перед самою гонкою стало відомо, що на старт змішаної естафети не вийде Юлія Джима, яку на другому етапі гонки замінила Ольга Абрамова.

На лідерські позиції збірну України вже на першому етапі вивела Ірина Варвинець, яка на нуль провела роботу на вогневих рубежах і передала естафету другою.

Дещо понервувати українських вболівальників змусила Ольга Абрамова, яка під час першої стрільби використала три додаткові патрони. Однак на другому вогневому рубежі біатлоністка відпрацювала на нуль і передала естафету четвертою.

Сергій Семенов допустив лише один промах на своєму етапі, передавши естафету на третьому місці. У свою чергу, Дмитро Підручний, який використав по одному додатковому патрону під час кожної стрільби, переміг у боротьбі за бронзу суперника з Росії.

Золото змішаної естафети завоювала збірна Франції, а срібну нагороду здобули біатлоністи з Німеччини.

Читайте на ГК:В Україні провели опитування: відомо скільки чоловіків не готові мобілізуватися
Читайте на ГК:Україна і Чехія підпишуть безпекову угоду: Президент Чехії озвучив, коли це станеться
Читайте на ГК:В НБУ розповіли, коли курс гривні почнуть рахувати у новій валюті
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська