1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Учні Колочаво-Брадолецької школи вдало виступили у обласних змаганнях з футзалу / ФОТО

09.03.2017 09:25 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Вже на початку цього року вихованці вчителя фізкультури місцевої школи Юрія Леднея гучно заявили про себе і під час виступу у обласних змаганнях з футзалу.

У зональній першості, що відбулася у Хусті, наші земляки практично всіх своїх суперників поклали на лопатки, перемігши відповідно господарів першості з впевненим рахунком 4:1, тячівських ровесників – 5:2 та рахівчан – 3:2.

У наступній фінальній стадії юнацького чемпіонату, що проводилася в Ужгороді у відомому спорткомплексі “Юність”, суперники у футзалівці з села над Тереблею, виявилися набагато серйознішими і відповідно боротьба точилася безкомпромісна. І цього разу не спасували брадольчани, обіграли гімназистів Перечина з мінімальним результатом 1:0 та ДЮСШ м. Ужгород. Щоправда, у впертому двобою все-таки поступилися гімназистам Сваляви (1:2), до речі, з його складу чотири спортсмени захищають честь обласного ДЮСШ.

Незважаючи на прикру осічку, підопічні Юрія Васильовича зуміли здобути перепустку на півфінальний поєдинок, в якому зустрічалися з титулованим берегівським “Берегвідейком”. На жаль, у рівній за силами грі брадольчани зазнали поразки з аналогічним рахунком 1:2. У боротьбі за третє місце наші земляки вдруге мали за опонента свалявців, які напередодні поступилися великоберезнянцям. Матч за бронзові нагороди був надзвичайно напруженим. Ведучи в рахунку 2:0, колочаво-брадольчани дещо послабили натиск і під завісу поєдинку поплатилися двома голами. Його долю мали вирішити пенальті, кожен з суперників пробивав по три рази. Фортуна посміхнулася футзалівцям з опришківського краю – 2:1. Отож, юні спортсмени з Брадольця не лише взяли реванш у свалявських гімназистів, але й здобули почесне третє місце. А переможцями першості стали великоберезнянці які переграли у головному матчі берегівчан (2:1).

Наші футзалівці були нагороджені медалями, кубком та дипломом департаменту освіти і науки ОДА, управління молоді і спорту облдержадміністрації та обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Воднораз кращим воротарем змагання визнано Василя Штаєра з Брадоььця.

Честь бронзових призерів захищали: Василь Штаєр, Юрій Шетеля, Василь Пишка, Роман Мацола, Юрій Пішта (капітан команди), Богдан Миколенко, Юрій Шандор, Іван Фриган, Іван Шандор та Роман Пишка (тренер – Юрій Ледней).

Отож, щиро вітаємо талановиту спортивну молодь нашого краю з дебютним успіхом і у цьому виді спорту! Між іншим, цього сезону колочавці візьмуть участь і у міжнародних змаганнях, що відбудуться у Сербії та Австрії.

Команда і тренер висловлюють вдячність за сприяння в участі в турнірі з футзалу в Хусті та Ужгороді керівництву відділу освіти РДА (нач. Надія Олексієнко).

На знімках: нагороди тримає основа брадольчан; під час вручення призів.

Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ.

Читайте на ГК:На Закарпатті лунав вибух: відомо, що сталося
Читайте на ГК:Найбільше у Європі: на Закарпатті помітили справжнє диво природи (ФОТО)
Читайте на ГК:Екологічне лихо: через дурість на Закарпатті ледь не спалахнула аптека (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська