1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Ясінях відбулися змагання зі слалому-гіганту

18.02.2017 19:10 Спорт

Другий етап першості Ясінянської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гірськолижного спорту відбувся у селищі Ясіня на Рахівщині.

Другий етап першості Ясінянської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гірськолижного спорту відбувся у селищі Ясіня на Рахівщині.

Участь у змаганнях взяли більше 90 учасників віком від 8 до 12 років. Змагання пройшли на гірськолижній трасі довжиною 250 метрів із спеціально встановленими 23 воротами. Переможців визначили у трьох вікових категоріях: серед учасників 2009 року народження і молодших кращими стали Ніколетта Дячук і Роман Петращук, 2007-2008 р.н. – Анастасія Могош та Роман Бровчук, серед лижників 2005-2006 р.н. – Марія Васильчук та Дмитро Шеп’юк, повідомляє Rakhivnews.

Родзинкою змагань стала також боротьба за першість у слаломі-гіганті серед ветеранів гірськолижного спорту. Так серед жінок переможні місця вибороли тренер-викладач Ясінянської СДЮСШОР Марія Ковбаснюк та ветеран спорту Світлана Суховія. Абсолютним лідером серед чоловіків із результатом 26,81 секунди став Ілля Дячук, місця за яким розділили Андрій Попадюк та Дмитро Синтімрей.

Абсолютно кращий результат змагань показав 11-річний спортсмен Дмитро Шеп’юк, подолавши трасу за 23,57 секунди.

Відзначили цього дня і наймолодшого та найстаршого лижників, які самотужки долали гірськолижну трасу. 2,5-річний Станіслав Янчіюк цього дня катався із своєю мамою, яка одночасно є і його наставницею. Найстаршим же учасником став 77-річний мешканець селища Андрій Поп’юк.

Учасників змагань нагородили пам’ятними дипломами та частували гарячими млинцями і напоями.

Читайте на ГК:Закарпатці гатять "пістраги": в якому з районів знаходять лісовий скарб?
Читайте на ГК:Райський куточок наближений до неба: на Закарпатті рожева "ковдра" вкрила одне з міст (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:На Рахівщині сусід хотів розслабитися, натомість "спалив" будинок (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська