1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Рахів’янин зайняв друге місце на всеукраїнських змаганнях з армліфтингу

07.11.2016 16:30 0 Спорт
 

Призові місця на кубку України з армліфтингу у Кропивницькому нещодавно зайняв 20-річний студент МДУ, рахів’янин Антон Плакса.

Під час змагань він виборов друге місце в номінації Rolling Thunder і третє місце в номінації Apollons Axle.

За словами організаторів, рахів’янин став єдиним представником Закарпатської області. Всього участь у змаганнях кубку взяли близько 180 спортсменів із 16 областей України.

За результатами своїх виступів Антон отримавши також звання майстра спорту України. Варто зазначити, що звання кандидата в майстри спорту він отримав минулоріч теж на фінальному етапі Кубку України з армліфтингу. Тоді спортсмен за підсумками змагань посів третє місце.

- Піднявши у номінації Rolling thunder 73 кілограми я отримав друге місце і одночасно звання майстра спорту. У Apollon axle (зі штангою) я підняв уже 126 кілограм і теж підтвердив звання майстра спорту, - розповів спортсмен. – Зараз активно готуюсь до Чемпіонату світу, який пройде у Санкт-Петербурзі.

За словами армліфтера, найважчим етапом виявилися не тренування і самі виступи, а фінансова організація поїздки. Кубок України з армліфтингу організували Всеукраїнська федерація армліфтингу на чолі з президентом В’ячеславом Малюшицким та Президент Кіровоградської міської федерації армліфтингу Владислав Гавриш.

Нагадаємо, попередні змагання кубку України з армреслінгу пройшли у жовтні минулого року. Тоді з-поміж 106 спортсменів, які приїхали з 14 областей, Закарпаття представив теж всього один спортсмен.

Читайте на ГК:Патрульний збив велосипедиста: подробиці смертельної ДТП на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:Мертвого чоловіка діставали рятувальники: трагедія трапилася в одному з регіонів Закарпаття
Читайте на ГК:На Закарпатті затримали злочинця-рецидивіста: відомо, що накоїв
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська