1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородці потрапили у число призерів змагань зі скелелазіння та спелеотехніки

22.10.2016 21:21 Спорт

15-16 жовтня в урочищі Занівка (між селами Дулово та Чумальово Тячівського району) відбувся Кубок зі скелелазіння та спелеотехніки в рамках проекту «Вертикальний світ Занівки для молоді».

15-16 жовтня в урочищі Занівка (між селами Дулово та Чумальово Тячівського району) відбувся Кубок зі скелелазіння та спелеотехніки в рамках проекту «Вертикальний світ Занівки для молоді».

Його реалізовують ГО «Не межа…», підтримує Карпатський Фонд Словаччини та Карпатський Фонд України за фінансового сприяння Агенції з міжнародного розвитку Slovak Aid у рамах проекту «Дійсно разом 2.0».

Названий захід був організований Закарпатським центром туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді, громадськими організаціями – ГО «Не межа…» та Пригодницьким клубом LYNX, сектором із питань фізичної культури та спорту управління освіти, молоді та спорту Тячівської РДА, КП «Агенція регіонального розвитку Тячівського району» та Чумалівською й Дулівською сільськими радами.

Під час змагань зі скелелазіння також організували VI Чемпіонат України із спелеотехніки, на який приїхали учасники з Києва, Полтави та Закарпаття.

Всі учасники проходили спочатку кваліфікаційний маршрут, і тільки після його проходження мали можливість показати свою майстерність на більш складних, облаштованих завдяки проекту, маршрутах.

І призові місця в різних вікових категоріях розділили учасники з Ужгорода (Микола Захаров, Микола Худик, Станіслав Дебелий, Олександра Осійська, Олександра Руцинська), а також із Буштина – Вікторія Сабадош.

ІІ призові місця отримали також ужгородці (Михайло Сакаль, Валентин Русник, Максим Зинич, Анна Онєгіна) та Анна Орсаг з смт. Буштино.

ІІІ призові місця посіли спортмени зі смт. Буштино (Едуард Бенца, Кародіна Подвич) та з Ужгорода (Олег Гудзинський, Владислав Руцинський, Олександра Костів,Тетяна Соломінська).

Усіх учасників нагородили медалями, грамотами та цінними призами від партнерів проекту (Дулівська та Чумалівська сільські ради).

Вітаємо всіх учасників та призерів і бажаємо успіхів у майбутньому!
Олеся Рибар, директор КП «Агенція регіонального розвитку Тячівського району», "НЗ".

Читайте на ГК:Був нагороджений  знаком «Золотий хрест»: Герой із Закарпаття повернеться додому “на щиті” (ФОТО)
Читайте на ГК:Вогняна пастка: на Закарпатті спалювання сміття призвело до важких наслідків для двох працівників
Читайте на ГК:На Закарпатті викрили "пачкаря" поблизу кордону з Румунією (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська