1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородці не знайшли «Дийду», а «Минай» дотиснув конкурента

26.08.2016 16:10 Спорт Ексклюзив

Про підсумки 15-го туру закарпатської прем’єр-ліги читайте далі.

Про підсумки 15-го туру закарпатської прем’єр-ліги читайте далі.

Тур пройшов без особливих сенсацій, та знову здивувала краща команда Південно-Східного Закарпаття цього та минулого сезону – «Дийда», яку ФК «Ужгород» так і не знайшов на стадіоні в Дідові. Найприкрішим для фанів господарів є те, що їх улюбленці, в цьому конкурентному двобої, який міг претендувати на роль центрального в турі, при хорошій самовіддачі могли реально претендувати хоча б на один заліковий бал, та в підсумку отримали віртуальну поразку – 0:3.

Трохи більшого футбольна громадськість очікувала від «Бужори» та «Боржави». Гольове шоу від «Жаренка, Соскиди та компанії» дозволило їм у загальній таблиці випередити «Дийду» й після чотириденної перерви повернутись до провідної п’ятірки цього табеля. Дубль Василя Габора та м’яч Василя Фіцая дозволив «Вільхівцям» у загальній таблиці піднятись на одне місце й після перерви в три з половиною місяці повноцінно повернутись до провідного квартету цього табеля.

Більш передбачувано завершилась битва титанів 15-го туру між дуже посиленим «Минаєм» та чемпіоном першого кола «Севлюшем», який цього разу спромігся на один гол Дениса Ребрика. М’ячі головної зірки всього чемпіонату Владислава Микуляка та місцевої людини-голу Костянтина Багрія дозволили підопічним Михайла Іваниці зміцнити своє становище в призовій зоні загальної таблиці. Незважаючи на локальне фіаско «Севлюш» все ж залишився в двійці лідерів загальної таблиці, в межах якої підопічні Івана Білака постійно знаходяться з 25-го травня.

Найбільш прогнозовані результати зафіксовано в Поляні та Хусті. Гол Олексія-Павла Шведюка дозволив «Мункачу» в таблиці виїзних матчів як за здобутими, так і за втраченими балами, випередити «Оболонь» й після перерви в два з половиною місяці повноцінно повернутись до першої вісімки цього табеля. Здобутий бал дозволив «Оболоні» зберегти попередні позиції у таблиці домашніх матчів у першій вісімці як за здобутими, так і за втраченими балами. Аналогічний доробок дозволив «Спартакусу» у таблиці виїзних матчів за здобутими балами піднятись на одне місце.

Результати 15-го туру: «Минай» – «Севлюш» Виноградів – 2:1, «Дийда» Дідово –«Ужгород» – 0:3, «Поляна» – «Мункач» Мукачево – 0:1, «Оболонь» Хуст –«Спартакус» Ужгород – 0:0, «Середнє» – «Бужора» Іршава – 10:0, «Боржава» Довге – «Вільхівці» – 0:3, «Берегово» – «Тячів» – 3:0,

Турнірне становище на 26 серпня: «Ужгород» – 38 очок (різниця голів – 66:20), «Севлюш» – 36 (45:6), «Минай» – 31 (40:23), «Вільхівці» – 29 (35:14), «Середнє» – 29 (38:20), «Дийда» – 27 (26:18), «Берегово» – 24 (35:24), «Мункач» – 21 (17:21), «Оболонь» – 16 (22:24), «Спартакус» – 15 (18:25), «Боржава» – 12 (16:57), «Поляна» – 10 (17:41), «Бужора» – 4 (8:50).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська